RX 6500XT 4GB GDDR6 PCI-E 3.0-n mennyivel jobb mint egy GTX 1050 Ti?
Egy GTX 1050 Ti adtam el nemrég, mert gyengének tartottam már a teljesítményét, bár azért valamennyire kiszolgált 1 évig... Nincsenek nagy igényeim, mivel nem játszok a legújabb játékokkal, de jó lenne egy szintlépés a 1050 Ti után.
Most néztem elég jól lement az RX 6500XT ára, viszont csak PCI-E 3.0 kezelő lapom van.
2x8GB DDR4 2666MHz
I3-10100
mellé menne.
Használt kártyát nem akarok venni, és az újra a keret is e körül van.
Használt egyébként nem játszik semmilyen szinten. Fürödtem már be vele nagyon. Akkor inkább gyűjtök még újhoz.
Az a baj pl. hangra nagyon érzékeny vagyok, egésznap megy a gép, ha sistereg, kerreg, nincs az hogy visszakuldom 14 napon belül. Amint megvettem, akkor onnantól el vagyok felejtve.
Hasznalt kártya lutri. Ezért nem veszek.
Jó lenne, ha 100k körüli kártyáknál még menne lejjebb az ár, bár nem tudom, ez mennyire várható.
Annyira nem érdemes erre várni már, jön az új generáció, a korábbiak (RTX 30xx / RX 6xxx) pedig szép lassan kifutnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!