Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Be Quiet tápoknál mire utal...

A Be Quiet tápoknál mire utal a CM jelzés?

Figyelt kérdés

Mi a különbség egy szérián belül a sima és a CM modellek között? A Be Quiet System Power 9 600W CM megéri 13 ezer forintotva sima modellhez képest ami csak 10 ezer forint hardveraprón. A CM mennyivel tudna jobban boldogulni egy ilyen konfiggal?

Ryzen 5 2600X

2x8gb 3600mhz ram

Asus Tuf Gaming B450-Plus alaplap

Team Group 512gb ssd

2x2 Tb Hddk

Radeon RX Vega 64 OC vga

LG 32GN650-B Monitor

2023. ápr. 4. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Félmoduláris.
2023. ápr. 4. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"Mi a különbség egy szérián belül a sima és a CM modellek között? "

A CM szériásak félmodulárisak, így spórolhatsz a gépházban tekergőző kábeleken.

2023. ápr. 4. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:

És csak ennyi, semmi más különbség nincsen?

Akárhogy is szerintem megfogom venni a fél moduláris modellt mert szerintem egy hozzá nem értőnek ez a legjobb. Jobb mint a nem moduláris, vagy a full modulárisnál is mert ott meg nem tudom mit hova érdemes dugni.

2023. ápr. 4. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudod rossz helyre dugni, elég bolondbiztosak a csatlakozók.
2023. ápr. 4. 14:20
 5/7 P.O.C. ***** válasza:
84%
A teljesen modulárisnak én személy szerint amúgy sem látom értelmét. Ígyis-úgyis használni kell az alaplapi 24 pint és a CPU-t, akármilyen konfigot építesz. Akkor meg nem mindegy, ha az már alapból rá van forrasztva?
2023. ápr. 4. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Ha ki akarod venni a tápot, pl. takarítás céljából, azért jól tud jönni. Főleg, ha a kábelek szépen vannak elvezetve, lekötözve meg minden. Macerás tud lenni szétbontani.
2023. ápr. 4. 14:52
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
79%

Miért kéne kivenni a tápot takarításhoz? Úgysem szedheted szét, mert oda a garancia. A kompresszornak meg mindegy, hogy bent van vagy kint akkor is ki tudja fújni.

Még talán azt tudom elképzelni, hogy ha valaki nagyobbra vált, mert időközbe rájön hogy kis teljesítményűt vett. Vagy meghibásodás esetén. Na akkor tényleg elkerülheti vele a kábelezést. De azért ilyen nagyon ritkán van.

2023. ápr. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!