Szerintetek ez egy jó konfig?
Nezzuk mitol lehet jo egy config.
Elsonek nem árt tisztázni mire is kell :)
A komponensekből gyanítom játékra lesz a pc.
Fontos hogy a cpu ki tudja hajtani a gpu-t ez itt teljesül nem lesz gond.
A ram kérdés ugye abból sose elég de játékra ennel felesleges több az is tokeletesen elég.
Táp jo minőség és elég a teljesítmény az is rendben lesz.
Na a háttértár dolog. Én a helyedben bedobnek melle meg egy kisebb kapacitású pörgősebb ssdt amin a rendszer fut majd.
Talán ez az egyetlen sarokköve. De ha nem lesz benne külön akkor is jol fog muzsikalni a gép.
Szerintem teljesen kis korrekt gép, bár én jobb szeretem a nyíltabb gépházakat aminek jobb az airflow-ja, ami mesh előlappal rendelkezik.
A rendszernek én is néznék külön ssd-t.
A táp az jó választás ( [link] nem hiszem, hogy gond lenne vele, bár a megjegyzést azt bemásolom azért... ( multi-rail only ) [13] .....
[13] Be aware that strictly multi-rail units (without a possibility to switch to single-rail mode) can trip with very high power draw GPUs (>400W) and/or CPUs (unlocked Intel i7/i9) due to lower OCP tripping point. Read the manual and balance out the load if that happens.
Ha marad ez a toronyhűtő a maga 154mm magasságával és a videókártya a 287mm hosszúságával ugye, továbbá mindenképp maradnál a KOLINK márkájú házaknál, akkor szerintem a "KOLINK Observatory Lite Mesh RGB" ( [link] se lenne rossz választás. Ebbe is szépen elférnek a választott dolgok, igaz kicsit kisebb ház, mint ami az összeállításban van, de magának a háznak jobb a szellőzése + kapsz hozzá 4db ventilátort, +nagyobb/jobb RGB-LED vezérlőt, de ha marad az összeállításban választott ház, akkor előre mindenképp rakj még +3db ventit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!