Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopmárkák a legmegbí...

Melyik laptopmárkák a legmegbízhatóbbak?

Figyelt kérdés
Nekem most egy ASUS-om van és elég problémás, nektek melyik márkával milyen tapasztalataitok vannak?

2023. ápr. 2. 12:43
1 2
 1/11 qkker1 ***** válasza:
41%

ACER-em van, egy öt éves, ami mellé most vettem egy újat, tökéletesen működött, csak már "elavult".

A lányaimnak három évesek a szintén ACER laptopjaik, semmi bajuk.

2023. ápr. 2. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még egy 2011-es Dell Latitude E6520-at használok, igaz, SSD került bele. Windows 11 van rajta, semmi gondom nincs vele. Az akku persze már nem olyan, de 2-3 órát így is bír.
2023. ápr. 2. 13:09
 3/11 Szirty ***** válasza:
77%

Ez nem igazán a gyártón múlik, hanem azon belül a kategórián.

Mindegyik nagy gyártónak vannak olcsó, gyengébb képességű és drágább jobb minőségű modelljei.

2023. ápr. 2. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Márka alapján nem lehet eldönteni, minden gyártónak vannak jobb és rosszabb minőségű laptopjai.

Egy adott típusról már el lehet dönteni, hogy jobb-e vagy sem, mint egy másik.

2023. ápr. 2. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Én megbízhatónak mondom az Asus-t, a Dell-et, a HP-t, de leginkább a MacBook-ot.
2023. ápr. 2. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Nekem Asusból csak asztali pc-ben volt egy alalap, hát a megbízhatóságáról nekem is meg van a véleményem...

Régebben volt egy Acer laptopom, most egy Dell notebookom van, sztem nagyon megbízhatóak.

2023. ápr. 2. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amelyikre minimum 3 év vagy több garanciát adnak.
2023. ápr. 2. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Apple, HP, Dell
2023. ápr. 3. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

A 7-essel értek egyet. Csak a garanciás laptop a jó laptop. Az a legmegbízhatóbb laptop, amelyre 5 év kiterjesztett garancia van.

Volt már macbookom, nagyon megbízhatóan működött. De az asztali Mac-em kijelzője elszállt 3 év után, és kb. 300 ezerért akarta a szakszerviz javítani.

Láttam már üzleti kategóriás Lenovokat hőt és gázt termelni és ettől felpúposodni, méghozzá nem egyet, hanem egyszerre hármat… (valami hibás aksi széria volt).

Most egy high performance DELL-em van, meglepően jól működik. Kivéve, hogy a gyári bloatware lekapcsolja a külső képernyőt valamilyen video codectől (ha Udemyt kezdek el nézni például).

Összefoglalva, az összes top márka (Apple, Acer, Asus, Samsung, Dell, Lenovo, Fujitsu stb.) megbízható, főleg a drágább üzleti kategóriás darabjaik. De nem lehet kizárni, hogy pont a tiéd fog elpukkanni. Ezért nagyon fontos rájuk kiterjesztett garanciát venni.

Nagyon jól átgondolnám a helyedben, TÉNYLEG szükséged van-e laptopra. Egy Mac Mini, főleg a Mac Mini Pro sokkal jobban megéri, kisebb a hibalehetőség. Én 3 helyen szoktam dolgozni, viszem magammal a mini PC-met (ez nem Mac Mini, hanem HP EliteDesk G3, ami szintén remekül megy) és mind a 3 helyen van nagy monitor. Ha csak egy gépem lehetne, szerintem akkor is inkább az asztali gépet venném, a felszabaduló pénzből meg vennék egy iPadet.

2023. ápr. 3. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

MSI laptopot használok, meg vagyok elgedve vele. Az anyaghasználata hagy kívánni valót maga után, de általában csak az irodában van, nem nagyon viszem ide-oda.

A céges gépem egy DELL, ez is nagyon jól szolgál ,csak már eléggé lassú. Sok mindent átélt már, egyszer meghalt benne az SSD, és akkut is kellett cserélni. Viszont rendszerint üzemi környzetbe járok vele, hidegbe-melegbe, sokszor vizet, párát kap és sokat használom akkuról.

Szerintem nem a márka a döntő, hanem az hogy mire, hova (milyen környezetbe) szánod és mennyit vagy hajlandó költeni a gépre.

2023. ápr. 3. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!