Hogyan állíthatok be úgynevezett "DUALVIEW" nézetet?
Figyelt kérdés
Van egy Nvidia GeForce 8600GTS kártyám valamint egy LG HD Ready TV-m. Ezt összekötöttem egy DVI-HDMI és JACK-RCA kábellel és azt akarom beállítani h a TV-n menjen a film én meg a gépen azt csináljak amit akarok. Remélem tud valaki segíteni már csak azért is mert már láttam ilyet. Előre is köszi!2010. okt. 7. 20:29
1/1 anonim válasza:
Egyszerű, én is így használom a gépem, csak S-video kábellel.Képernyő beállításoknál (ahol a monitor felbontását lehet állítani) van egy legördülő menü.Arra rányomva a kettes számú megjelenítő lesz "aktív" (jelen esetben nálad a TV).Ott ki kell pipálni az asztal kiterjesztése erre a monitorra dolgot.Felbontást is értelem szerűen lehet állítani azzal a csúszkával.Utána TV-n át kell kapcsolni AV-ra (bemeneti jelek közötti váltás).Lényegében ennyi.Ha az asztal kiterjesztése erre a monitorra dolognál nem marad meg a pipa bejelöléskor, és dupla DVI-s a video kártya, a monitor és a DVI-HDMI átalakítót meg kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!