Facebook-on a hírfolyamon hogy állíthatok?
ha arra gondolsz amire én akkor csináld így.
rámész annak az illetőnek az adatlapjára akinek nem akarod,hogy megjelenjen a te híred azután a kezdőlap gomb alatt van az h Subscribed. arra katt és csak az a pipa maradjon amit akarsz h lásson a frissítések között. szerintem. csak nem fordítva van :D mármint h te nem látod az ő dolgait.
a lényeg h ez a facebook egyre zavarosabb :D:D:D
előző vagyok
én pl elállítottam az előbb azt,h kommentáltam az egyik helyen és azt megjelenítette az adatlapomon.onnan törölni akartam,és az helyett letiltottam az egész szarásgot mert erre kattintottam : Comment activity will no longer appear in the recent activity section of your Wall. Edit Options
ezt visszaállítani pedig úgy lehet ha az adatlapodat görgeted lefelé amig véget nem érnek a posztok aztán ott van h Beállítások szerkesztése! akkor bejön egy kis ablak,na nekem ott volt h Comment activity. na az x-eltem és kész. Profil stroy settings-nél fogsz megtalálni minden ilyet. pl a like-okat is így lehet eltüntetni és onnantól kezdve nem fog megjelenni többé ha lájkolsz. gondolom én! :DDDDDD nekem így világos,ha az adatlapodon nem jelenik meg akk gondolom a hirfolyamokban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!