Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történhetett hofy a gépem...

Mi történhetett hofy a gépem ennyire lelassult?

Figyelt kérdés
A gépem 2-5 másodpercenként rendszerrel eggyütt minden egyes újra indítás után lefagy, vagy ha valamire rákattintok lefagy. Áramtalanítás után is! A CCleanert megnyitottam, de automatikusan bezárult, csak másodszorra jelent fel. A CCleaner nem hajlamos a gépet vizsgálni mert megál. Ez valami vírus? Vagy a rendszerel van valami oda? Tegnap tökéletesen működött

2023. márc. 30. 14:59
 1/5 A kérdező kommentje:
*Hogy
2023. márc. 30. 14:59
 2/5 elistvan ***** válasza:
100%
Kérj kölcsön egy hasonló teljesítményű tápot. Tápegység cseréje egy másikra, ha azzal nem csinálja akkor az lesz a ludas. (kondik megfáradtak benne).
2023. márc. 30. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
A sentinel mit ír a hdd-ssd-ről, él még?
2023. márc. 30. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

CPU, RAM, lemezhasználat milyen amikor lefagy?

CCleanert a helyedben hanyagolnám.

Az is csak fut a háttérben és fogyasztja az erőforrásokat, folyamatosan monitorozza a rendszert. Néha még többet árt mint használ.

Windowsnak is van beépített fölösleges fájl eltávolítója és az is megfelel.

Tegnap óta töltöttél le valamit vagy telepítettél bármit?

HDD Sentinelt én is javaslom, hogy telepítsd és nézd meg mit ír.

[link]

2023. márc. 30. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Mostmár jobb. Tegnap nem telepítettem le semmit. A gép valamilyen lemez hibák keresésével oldotta meg a gondo(ka)t
2023. márc. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!