Melyik a legjobb videókártya?
A legjobb videokártyák közé én a Matroxxot tenném. Az videokártya "ipari felhasználásra."
Én inkább az Nvidia kártyák megbízhatatlanságát tapasztaltam. Nekem is volt sokáig Nvidia, működött is jól, tehát nem leszólom. Szerintem "fej-fej mellett" halad a két kártya.
10e Ft-ért pedig olyan videokártyát vegyél, amit adnak ennyiért. Nem igazán "nagy" a rávaló keret, így nagyon "atom" kártyát nem fogsz kapni.
Én majdnem egy éve vettem egy "ATI Radeon 9600 X1050 Series" nevezetű 256MB-os videókártyát 10.000 forintért, és nagyon jól működik! Az ATI egyáltalán nem megbízhatatlan!
Szerintem próbáld ki te is ezt a videókártyát, nem fogsz benne csalódni, mindent visz!
CD-n mellékelnek hozzá illesztőprogramot, csak az kicsit régebbi már, a legújabbat innen töltheted le:
Ati kártyák ma már sokkal jobban teljesítenek mint az Nvidiák. Nekem volt GeForce-om is, de nem voltam vele megelégedve, aztán nem olyan régen be is adta a kulcsot(megfődt a kicsike). Most Ati kártyám van, és eddig jobban teljesit, pedig a másik kártyám drágább volt mint ez.
És azt ajánlom aktív hűtésűt vegyél, ne bordázottat.
Melyik a legjobb videókártya? Melyik a legjobb autó? Melyik a legszebb nő? Melyik a legjobb...?
Ezekre a kérdésekre a választ nehéz lenne magadni mert napról napra változik és az egyéni izlésen valamint a felhasználás területén múlik.
Lehet hogy ha kicsit több időt szánsz a kérdésre (Egy percet legalább) és pontosabban fogalmazol jobb választ kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!