Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb videókártya?

Melyik a legjobb videókártya?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, mit gondoltok ma melyik videokártya a legjobb? Hallottam olyat hogy az ATI kártyák nagoyn megbizhatatlanak, erről mit tudnátok mondani? 10ezer ft környékén milyen kártyát vennétek? Minden kérdésre válaszoljatok!
2008. dec. 28. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

A legjobb videokártyák közé én a Matroxxot tenném. Az videokártya "ipari felhasználásra."

Én inkább az Nvidia kártyák megbízhatatlanságát tapasztaltam. Nekem is volt sokáig Nvidia, működött is jól, tehát nem leszólom. Szerintem "fej-fej mellett" halad a két kártya.

10e Ft-ért pedig olyan videokártyát vegyél, amit adnak ennyiért. Nem igazán "nagy" a rávaló keret, így nagyon "atom" kártyát nem fogsz kapni.

2008. dec. 28. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Én majdnem egy éve vettem egy "ATI Radeon 9600 X1050 Series" nevezetű 256MB-os videókártyát 10.000 forintért, és nagyon jól működik! Az ATI egyáltalán nem megbízhatatlan!

Szerintem próbáld ki te is ezt a videókártyát, nem fogsz benne csalódni, mindent visz!

CD-n mellékelnek hozzá illesztőprogramot, csak az kicsit régebbi már, a legújabbat innen töltheted le:

[link]

2008. dec. 28. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem nvidiám van, drága volt, de megérte az árát, ha olcsó kártyát veszel ne várj tőle 200 fps-t CS-ben
2008. dec. 28. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ati kártyák ma már sokkal jobban teljesítenek mint az Nvidiák. Nekem volt GeForce-om is, de nem voltam vele megelégedve, aztán nem olyan régen be is adta a kulcsot(megfődt a kicsike). Most Ati kártyám van, és eddig jobban teljesit, pedig a másik kártyám drágább volt mint ez.

És azt ajánlom aktív hűtésűt vegyél, ne bordázottat.

2008. dec. 29. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Melyik a legjobb videókártya? Melyik a legjobb autó? Melyik a legszebb nő? Melyik a legjobb...?

Ezekre a kérdésekre a választ nehéz lenne magadni mert napról napra változik és az egyéni izlésen valamint a felhasználás területén múlik.

Lehet hogy ha kicsit több időt szánsz a kérdésre (Egy percet legalább) és pontosabban fogalmazol jobb választ kapnál.

2008. dec. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!