XFX RX 580 al mit lehetne kezdeni, hogy ne legyen játék közben folyton 78%?
Figyelt kérdés
már undervolt-oltam is, meg beállítottam a ventiket egy kicsit erősebbre de ez se segít.2023. márc. 23. 19:52
1/9 anonim válasza:
Újra kellene pasztázni a GPU-t plussz egy thermal pad csere sem ártana.
Továbbá ajánlott jól szellőző gépház is.
2/9 A kérdező kommentje:
ez a kártya már akkor ilyen volt, mikor megvettem. a első tönkre is ment emiatt, mert nem vettem észre a hőfokot..
2023. márc. 23. 20:17
3/9 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy a ház szellőzik rosszul? zalman i3
2023. márc. 23. 20:19
4/9 anonim válasza:
Milyen I3 pontosan. Mert oda GPU igényes játékoknál is minimum egy I3 43xx. És összegségében még egy I3 7100 sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy a játékok felénél kitudja hajtani. Ha meg ilyen Cs:go, warzone féleségekkel játszol akkor I3 10105 minimum, hogy ott 100%-on menjen az a kártya.
5/9 A kérdező kommentje:
I3 Edge
amúgy változó, hogy hogy megy a dolog. volt mikor spontán nem volt ilyen problémám pl gta5tel.
Amúgy most csak postal4ezni akarnék.
2023. márc. 23. 20:26
6/9 anonim válasza:
Most amúgy 78 fok vagy 78% a venti fordulat vagy a kártya kihasználtsága ennyi?
78 fok ennek egyáltalán nem sok, ha a venti fordulat ennyi, akkor a hpőmérséklet mennyi mellette?
7/9 A kérdező kommentje:
78 a fokra írtam, csak véletlen így sikerült mert hasonló érték a kettő, elnézést.
most néztem, hogy 85-ig jó végülis a fok.
MSI-vel feljebb vettem a ventit 70%ra
2023. márc. 23. 21:16
8/9 anonim válasza:
Hőcső jól működik? Ellenőrizd, hogy átmelegednek rendesen. Jobb híján kézrátétellel...
9/9 anonim válasza:
Mi nem működik jól azon, totál átlag hőmérséklet 580-nak, mennek azok még melegebben is, ez iylen, így tervezték, sosem voltak épp hűvös típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!