Processzor: Intel® i5-560M Memória (RAM): 8GB DDR3 RAM Háttértár: 320 GB HDD Videókártya: Intel® HD Graphic Ezen a laptopon hány fps el futna el a pubg Mobile vagy akár a Cs go? Kérem olyan írjon aki ért ehhez , és na azt írja hogy miért
Az Android emulátor még asztali PC-n is izzasztja a CPU-t meg a memóriát, nem hogy egy ilyen elavult laptopban..
Ha pénzt tervezel adni ezért a laptopért, akkor azt hamar felejtsd el.
Ezen a gépen leginkább semmilyen játékok nem fognak futni.
Még mai Intel IGP -ket is komolyan megizzasztják ezek, nem hogy egy 13 évest.
Egyetértek az előző válaszolókkal. Felejtős.
Mindig is én voltam az az ember aki pont egy ugyanilyen krumplin játszott mc-t, csgo-t, valorantot, és lolt
Mindegyik eleve úgy ment mint a szutyok, de idővel hozzá tudtam szokni a 144p, 30-40fps-hez:D
Simán meg lehet oldani egy játék játszhatóságát ha egy kicsit értesz a dolgok működéséhez, és elég indiai tutorial videót találtál a youtubon.
De én azt mondom hogy nézzél egy olcsóbb gépet, mert ennél még az én potatom is jobb egy kicsivel. Stay safe, további sok sikert a játékokhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!