Egy 600W tápegység tényleg elegendő lehet egy Ryzen 7 7700 + RTX 4080 párosnak?
Figyelt kérdés
Számit az, hogy a videokártya milyen márkájú vagy, hogy OC verziós e, mármint a fogyasztásban?2023. márc. 22. 14:17
11/15 anonim válasza:
Zajos és ez nem tesz jót a komponenseknek.... szóval ezért láttam a dokinál halláskárosodott processzorokat....
12/15 anonim válasza:
Azt hittem, hogy azért az IT-s kategória, valamennyire szakmai maradt.
De ezek szerint, másról nem szól ez sem már csak a trollkodásról...
13/15 anonim válasza:
"Mert elvégre nem tesz jót a komponenseknek."
A mechanikai zaj (30-40 dBa) önmagában nem okoz gondot a komponenseknek. Csak a felhasználó fogja sérelmezni.
De egyébként is: normál használat mellett az említett csúcsterhelés töredékét veszi fel a gép.
14/15 anonim válasza:
12-es: Miután írsz egy IT szempontból totál sületlenséget, ne csodálkozz, hogy kapsz egy jó adag szarkazmust válaszul.
Az, hogy zajosabb egy dolog, míg a hűtés rendben van semmi baja nem lesz attól, hogy zajos.
15/15 anonim válasza:
Ez tény hogy benyeltem sajna, kicsit jobban át kellett volna futni a tesztet. Elektronikai zajra asszociáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!