Nincsen tapasztalatom Adata tápokkal, gondolom, hogy nem lehetnek rosszak mert minden más termékből is jókat gyártanak általában. De a Zalman is egy ilyen márka mégis sok tápjuk nem volt jó. De ez a táp Tier B vagy C besorolású. Vagyis szerintem még neccesen elég lehet de vagy nézz erősebb 700+ W tápot. És vegyél egy Ryzen 7 7700X-et akár ha van pénzed hütőre is hozzá. Mert ennek a tápnak viszont lehet elég egy Ryzen 5 7600 is. Mert ígysem biztos, hogy befogsz férni a fogyasztási keretbe. Nekem is van ismerősöm aki a 12gbs RTX 3080-at 600W Tier B táppal hajtja csak neki Ryzen 5 5600G procija van csak.
tesztek alapján készült lista besorolása alapján "alacsony kategóriájú" - szóval ámbár elegendő lehet egy dedikált videokártyás konfigurációhoz, de akad azért nála jobb.
600 W meg elég lehet.
A videokártya - ha még valami túlhajtott darab is - maximum tápfelvétele 400 W alatt maradhat:
Nem. 450 W terhelés felett ("Gets noisy at higher loads (>450W)").
"Szóval szigorúan tilos megterhelni jobban"
Attól, hogy zajos, az még nem jelenti, hogy nem lehet jobban terhelni.
2023. márc. 22. 15:32
10/15 anonim válasza:
#9.Elírtam, bocsi. Alatt -> felett, de ez szerintem teljesen triviális. Nem értem miért kell belekötni, akinek 100-nál több IQ-ja van rájön. Nem mellesleg emberek vagyunk és hibázunk.
Zajos, meg pont azt jelenti, hogy nem ajánlott huzamosabb ideig terhelni jobban. Mert elvégre nem tesz jót a komponenseknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!