Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sok ember tényleg nem cserèlge...

Sok ember tényleg nem cserèlgetik laptopjukat? Inkább tesznek Ramot meg SSDt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 20:31
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsen értelme olyan gyakran cserèlgetni ha az baja lassú több rám SSD kell bele!
2023. márc. 21. 20:35
 2/25 anonim ***** válasza:
62%

Kezemen meg tudom számolni hány notebook bővíthető RAM-mal és SSD-vel is egyszerre. A többség nem, nagyon utána kell olvasni hogy normálist kifogjon az ember.

Szóval ez így ebben a formában nem igaz, mivel nincs rá mindig lehetőség.(ha megtehetnék akkor igen)

2023. márc. 21. 20:35
 3/25 P.O.C. ***** válasza:
88%

Meglepő, de sokszol elég az is, komoly eredményeket lehet vele elérni.

Nyilván sokszor az újat nem válja ki, de ha nézünk a 2. vagy 3. generációs procival szerelt üzleti szériás laptopot, inkább azt éri meg fejleszteni, mint egy új 100 ezer forintos Celeron procis hulladékra verni el a pénzt.

2023. márc. 21. 20:36
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

írnék valami okosat, de az előttem hozzászólnak teljesen igaza van

bár én inkább asztali számítógép szerettem és laptopom tényleg azért van, hogy laptopként használjam tehát utazáshoz. Ahhoz szerintem meg egy régebbi is megteszi.

2023. márc. 21. 20:42
 5/25 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy most ez kérdés akar lenni vagy a " Szerintem... " kijelentése akart lenni a kulcs?
2023. márc. 21. 20:49
 6/25 anonim ***** válasza:
71%
Szerinted. Mas szerint meg nem. Van az a laptop amit akarhogy akarsz boviteni, nem lehet egy bizonyos szint fole. A processzor altalaban nem cserelheto, a GPU, ha egyaltalan van benne kulon, meg kevesbe. A RAM es SSD csere / bovites csak ideig-oraig oldja meg a helyzetet.
2023. márc. 21. 21:06
 7/25 DK-s ***** válasza:
12%

Én sem cserélgetem, de ha mégis muszáj, akkor ügyelek rá hogy a következő is bővíthető legyen.

#3-nak:

Soha nem volt világos nekem, hogy milyen olyan hétköznapi igény lehet netezés során, amit jelenleg egy DualCore2 nem tud kielégíteni?

Tiktok, Facebook, Gyakori, gmail, youtube, videa, hogy néhányat említsek a saját érdeklődési körömből. Ezekhez bőven elég.

CPU: P8600 2x2,4 GHz

RAM: 4GB

SSD: 128GB

GPU: Intel® GMA 4500MHD

2023. márc. 21. 22:02
 8/25 anonim ***** válasza:
69%

DK-s: Az általad leírt configon nemhogy netezni borzasztóan rossz, de egy naprakész Windows sem fut rajta épkézláb módon.

Youtube, Facebook, Tiktok és társai pedig tipikusan olyan weboldalak, ahol nagyobb mennyiségű adatot kell mozgatni és rengeteg funkció van. Egy "klasszikus" html meg css weboldalhoz nyilván nem kell kb. semekkora erőforrás, de azért már elég régóta nem itt tartunk.

2023. márc. 21. 22:45
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát pár éve próbáltam egy asztali Q9550-el szerelt gépet, az is Penryn alapú mint ez a alptop proci, de már ez is megszenvedett pár YT videóval is, hát akkor még az a 2 magos alacsoynabb órajelű nem tudom mit alkothat.
2023. márc. 21. 22:52
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Előbb tanulj meg magyarul, aztán nézz utána jobban a dolgoknak, mert nem biztos, hogy a lassúság megoldható RAM-bővítéssel és SSD-vel, már ha lehetséges egyáltalán. Ezt nem divatból cserélgetik, mint egyesek a telefont.
2023. márc. 22. 06:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!