Sok ember tényleg nem cserèlgetik laptopjukat? Inkább tesznek Ramot meg SSDt?
Kezemen meg tudom számolni hány notebook bővíthető RAM-mal és SSD-vel is egyszerre. A többség nem, nagyon utána kell olvasni hogy normálist kifogjon az ember.
Szóval ez így ebben a formában nem igaz, mivel nincs rá mindig lehetőség.(ha megtehetnék akkor igen)
Meglepő, de sokszol elég az is, komoly eredményeket lehet vele elérni.
Nyilván sokszor az újat nem válja ki, de ha nézünk a 2. vagy 3. generációs procival szerelt üzleti szériás laptopot, inkább azt éri meg fejleszteni, mint egy új 100 ezer forintos Celeron procis hulladékra verni el a pénzt.
írnék valami okosat, de az előttem hozzászólnak teljesen igaza van
bár én inkább asztali számítógép szerettem és laptopom tényleg azért van, hogy laptopként használjam tehát utazáshoz. Ahhoz szerintem meg egy régebbi is megteszi.
Én sem cserélgetem, de ha mégis muszáj, akkor ügyelek rá hogy a következő is bővíthető legyen.
#3-nak:
Soha nem volt világos nekem, hogy milyen olyan hétköznapi igény lehet netezés során, amit jelenleg egy DualCore2 nem tud kielégíteni?
Tiktok, Facebook, Gyakori, gmail, youtube, videa, hogy néhányat említsek a saját érdeklődési körömből. Ezekhez bőven elég.
CPU: P8600 2x2,4 GHz
RAM: 4GB
SSD: 128GB
GPU: Intel® GMA 4500MHD
DK-s: Az általad leírt configon nemhogy netezni borzasztóan rossz, de egy naprakész Windows sem fut rajta épkézláb módon.
Youtube, Facebook, Tiktok és társai pedig tipikusan olyan weboldalak, ahol nagyobb mennyiségű adatot kell mozgatni és rengeteg funkció van. Egy "klasszikus" html meg css weboldalhoz nyilván nem kell kb. semekkora erőforrás, de azért már elég régóta nem itt tartunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!