Az Intel processzoroknál a 2 és 7. Gennél volt olyan generáció ahol látható fejlődés volt meg figyelhető?
"Nem értem az Intel miért csinálta azt régen"
Mert a zemberek megvették így is, akkor minek erőltette volna meg magát? Az AMD alig volt akkoriban konkurens.
"az új Raptor Lake processzorok eléggé melegedős, fogyasztó kazánok lettek"
Levegővel még mindig nem fog működni. Nekem i7-13700KF van, maxra járatva sem fogyasztott többet 100W-nál. Böngészés közben 15-30W között kér.
Maghőmérséklet meg 100%-on sem kúszott feljebb 65 foknál AIO hűtővel.
Pénzért. Az Apple miért adja ki minden évben szinte ugynazt a telefont az előző generáció már amúgy is irreális áránál még drágábban? Azért mert az emberek megveszik, mert újdonság.
Az Intel is minden apró fejlesztéskor kiadott egy új generációt és persze úgy csinálták, hogy új alaplap is szükséges legyen hozzájuk, mivel teljesen új foglalatba kerültek. Ez az üzlet. De egyébként ne mvolt kötelező váltani minden új megjelenéskor. Én is tavaly cseréltem le a 7. generációs proit egy 12. generációsra. Legközelebb megint majd 5-6 generáció múlva lesz igazán érdemes váltanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!