Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Asus ROG strix B450F...

Az Asus ROG strix B450F alaplap melyik generációs ryzen processzorokkal kompatibilis?

Figyelt kérdés
Interneten találtam róla ahol azt írták hogy csak 1. és 2. gen, viszont van ahol azt olvastam hogy 3. generáció is.

#processzor #alaplap #Asus ROG strix B450F
2022. nov. 26. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Hát ez az internetet már csak ilyen....

2022. nov. 26. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt is láttam már, de eszerint meg nem hogy 1., 2. és 3. gen, de még az 5.-et is elbírja ez az alaplap. Ami elég furcsa nekem, mert nem egy mai csirke ez az alaplap, és nem is egy drága darab. Mégis szinte bármit képes kihajtani??
2022. nov. 26. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem a lap hanem az MA4 amit így terveztek, de ez mindig is így volt amd foglalatainal hogy sokaig támogatott volt.
2022. nov. 26. 13:44
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

biost lehet kell frissitened valamelyikhez

illetve biost onmgaban is erdemes frissitened legujabb stabilra

nem veletlen frissitgetik

le is irjak hogy mit tartalmaz a bios frissites

megnezed tied mikori es azota mik jottek ki

2022. nov. 26. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek mennek Ryzen 7 5800X3D, Ryzen 9 5950X, 5900X így egy jó ideig nem kell majd procit fejlesztened.

https://www.youtube.com/watch?v=EGHO2XPi0Kw&t=148s

2022. nov. 26. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:

A hivatalos kompatibilitási listába nem lehet belekötni. Nem értelek mit hitetlenkedsz... A megfelelő BIOS-szal kompatibilis ryzen 1000-5000-ig minden asztali procival.

Korlátot esetleg a VRM jelenthet. Ennnek a fórumnak az ajánlása szerint (B450-F):

[link]

Tier E: 75A current draw on little ambient airflow, maxed out 1600, 3600 and 5600X, a bit more than maxed out 2500X, 95W TDP CPUs at stock with downdraft air cooler

Tehát az r5-öket szénné hajthatod benne, azaz esélyes, hogy egy 5800X3D-vel sem igazán lesz baja, annál jobb gamer proci meg nem létezik a foglalatba. Ezzel is évekre a topon lehetsz (már ha játék a cél, de megint csak találgatunk...)

2022. nov. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!