Olyan lehet, hogy az alaplap csak a 8. de a 7. generációs processzorokat nem támogatja?
Van egy új Asus Prime H310M-A R2.0 alaplapom eMAG-ról, de valamiért nem indul el a gép, fél másodpercre beindulnak a ventik és ennyi. 4 pines ATX csatlakozó nélkül elindul, de nincs kép, semmi jel, hogy működik, de mennek a ventik.
A processzorom i5-7400.
Itt van, hogy milyen processzorokat támogat:
Az I5-7400-at én nem látom a listán.
Az egy dolog, hogy a ventilátor forog.
A 4 pin-es CPU kábel meg pont a processzort látja el extra árammal.
Köszönöm szépen.
#5 Valószínűleg az az alaplap lesz jó. Az m.2-es nvme SSD miatt kell új alaplap, mivel a régin se m.2-es nvme slot, se extra PCIe amiben egy kártyával bele tudnám rakni az ssd-t
Mindenképpen jó ez az alaplap. amúgy is jobb ez a chipset mint a 310, többet tud. hiába újabb a másik.
A visszaküldést én nem tudom, 13 éve más országban élek. gondolom egy bizonyos ideig el lehet állni a vásárlástól.
Vagy, le kell velük beszélni, és ha van lehetőség kicseréltetni egy másik alaplapra.
Köszönöm szépen a válaszokat. Ment mindenkire az értékelés.
Ez van, ha elkapkodom és nem nézem meg alaposan, hogy mi mit támogat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!