Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az akku a baja?

Az akku a baja?

Figyelt kérdés

Ha a macbook pro-mra rádugok egy usb-c elosztót, amibe a monitorom van csatlakoztatva, akkor pár másodperc után se kép, se hang. Annyira elszáll az egész, hogy be sem tudom utána kapcsolni a gépet azután sem, hogy kihúztam az elosztót.

Ha ugyanezt úgy teszem meg, hogy közben be van dugva a töltő a laptopba, akkor nincs baj.

A rendszer írja, hogy szerviz szükséges, mert az akkuval bajok vannak. Mivel így is bírja 2-3 órát, ezért még nem csináltattam meg, de ha ez okozza, akkor kicseréltetném. Csak attól félek, hogy valami más baja van, kifizetek 50-100 ezret az aksi cserére, és a probléma továbbra is meglesz.

2023. márc. 15. 10:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha majomra volt penz, bananra is legyen. A Mac draga, nemcsak megvenni, hanem karbantartani meg javittatni is. A rendszer kiirta hogy sz.r az akku, te lesz.rod mert szerinte jobban tudod, o meg lekapcsol es kesz.
2023. márc. 15. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!