Miken fejlesztenétek ezen a pcn 200K kerettel, hogy jobban fussanak a játékok?
Bocsánat nem igazán értek hozzá mi az ami fejlesztésre szorul itt ahhoz, hogy QHD 60 fpst kitudjak csikarni a gépemből magas grafikán. Most már 1080p mediumon is vannak akadások a jelenlegi konfiggal. Pedig nem volt egy olcsó masina. A kártyát pedig használtan vettem bele még 3 éve.
Ryzen 7 3700X processzor
X570 lap
16gb ram
TooQ Ecopower 2 TFX 500W táp
250gb samsung ssd
Gigabyte Radeon RX 480 8gb
Ezzel a táppal egyébként sem menne el komolyabb fogyasztású VGA.
Ez valami brand gép? A tápból kiindulva [link]
Tápegység komoly gond itt... milyen gép ez konkrétan? Mehet bele normál ATX táp? TFX-szel nem lesz egyszerű a bővítés... alaplap is brand? Nem ATX méretszabvány?
Proci okés, ram okés. SSD: én az 1 terából is kifutok néha, szóval a 250 GB az irtó kevés a mai 100 gigás játékok korában. De 1TB m.2 nvme kapható már 20 ezertől, szóval ez se nagy tétel:
Szóval a kérdést a tápegység cseréjének lehetősége fogja meghatározni. Ehhez kell nekünk több infó.
Ha a csatlakozók szabványosak az alaplapon, és fizikailag be lehet a házba gányolni egy ATX tápegységet, akkor igazándiból jó vagy. Utána így akkor már egy 3070 szerintem már nem férne be a keretbe. A többiek valamiért elégnek gondolják a 250GB SSD-t, vagy elkerülte a figyelmüket. De 3060ti vagy 6700XT is egész jók 1440p-re.
Videokártya méretekre is figyelj majd, hogy befér-e a házba, mert ezek az előre szerelt brand vackok tele vannak negatív meglepetésekkel...
Egy tier A(-B) 650W tápot kellene venni amúgy, ha megoldható a beszerelés.
Nem tudom pontosan megmondani azt, hogy a ház milyen tápegységet fogad be pontosan. De a gépházam az RGB-s csak nem tudom a márka nevét. Megnézem hátha megtalálom a pontos tipust. A videokártxa az egy 2 ventis gigabyte darab és még több mint negyedszer ekkora kártya beférne ahogy nézem. Az alaplapom az valami MPG b550 valami amit letudtam olvasni kint az f12 gombos ikonban. A 250gb tényleg kevés mert vannak játékok amik nehezen férnek rá. A tápegységgel mi a baj pontosan, nem jó mi őségű?
Akkor SSD-nek jó lesz a Kingston NV2
Tápnak a Be Quiet System Power 550W
Videokártyának pedig:
Láttam, hogy van olcsóbban is ilyen kártya de nekem fontos a garancia. És a Ti verziót sajnos egyáltalán nem láttam 170 ezer forint alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!