Rtx 3060 vagy az RX 6650 a jobb ?
Szerintem az RTX 3060 jobban megéri, mert alig teljesít gyengébben mint a 6650 XT, elhanyagolhatóan. De van játék ahol még jobb is. Kapsz +4gb vramot, jobb drivert az Nvidiatol, sokkal jobb RT teljesítményt. De néz Youtuben több összehasonlító tesztet is de ezek elég hiteles tesztek:
Keretembe ez fér bele jó ez a gyártó mert annyira nem ismerem
Psu-Thermaltake Smart RGB ATX 600W 80+ Cpu-Intel Core i5-11400F RAM-Kingston 16GB/3200MHz DDR-4 (Kit of 2) FURY Beast RGB m2ssd-Western Digital Blue SN570 1TB MB-GIGABYTE Alaplap S1200 H510M H. Vga- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6.
( Meg egy új monitor ez lenne az új gép.)
A 6650XT jobb valamennyivel de igazából már árban kapsz ekörül RX6700-at, ami meg végképp jobb. Kis szerencsével talán RX 6700XT-t is.
A VRAM ezeknél a kártyáknál 8gb fölött nem túlzottan mérvadóak, mert 1440p-re való kártyák, ott meg nem hiszem, hogy sok játéknál kevés lenne a 8gb vram. Maximum raytraycing-ben jobbak az nvidia kártyái de az szerintem parasztvakítás, illetve nem dob sokat az élményen.
Én bepróbálnék egy RX 6700-at, 160 körül már árukeresőn dobott fel párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!