Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van 1 vezeték nélküli...

Ha van 1 vezeték nélküli billentyüzetem,de az érzékelöje nincs meg,hogyan lehet müködésre birni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Adó-vevő nélkül semmit nem ér, hacsak nem valami spéci billentyűzetről van szó ami támogatja mindkét módot (tehát van rajta USB port a vezetékes használathoz). Vagy tovább keresel, vagy venned kell egy újat és jobban vigyázni rá.
2023. márc. 12. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha Bluetooth billentyűzet csak akkor tudod használni, ezekhez nincs semmilyen vevőegység.
2023. márc. 12. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ott van alul?
2023. márc. 12. 18:25
 4/10 P.O.C. ***** válasza:

Nagyon ritka az olyan típus, aminél lehet pótolni.

Nekem egyszer óriási szerencsém volt, a debreceni bolhapiacon találtam egy zsír új Logitech billentyű + egér szettet német nyelvűt, az eladó odaadta kompletten 1000 Ft -ért, mivel nem volt meg a vevőegység. Én már akkor tudtam, hogy nyert ügyem van, mikor megláttam rajta Unifying logót, az eBay -en vettem 1500 Ft -ért egy vevőegységet, miután megjött párosítottam. Gyakorlatilag 2500 Ft -ért lett egy akkor 12 000 -et érő szettem. :)

Szóval ha nem Bluetooth -os is, vagy nem Logitech Unifying semmi esély rá.

Egyébként az elemfedél alatt szokott lenni neki kiképzett hely. De gondolom már ott nézted.

2023. márc. 12. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:

ma 18:41

Egyenlöre még nincs nállam a billentyüzet,majd ha megjön többet tudok mondani..

2023. márc. 12. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, Logitech Unifying-ot lehet párosítani, de mást nem, legalábbis nagyon kétlem. Noname és kevésbé noname de olcsó egereknél 100% hogy nem tudod párosítani, mert semmi szoftver nem jár hozzájuk.
2023. márc. 13. 04:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért jön hozzád egy használhatatlan billentyűzet??
2023. márc. 13. 06:15
 8/10 A kérdező kommentje:
mert kapok sok pc cuccot és ez is lesz benne
2023. márc. 13. 06:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Veszel egy pont ugyanilyen billentyűzetet és bedugod a stickjét
2023. márc. 13. 15:16
 10/10 P.O.C. ***** válasza:

#9: Szerinted ez tényleg csak így működik? Te sem sokkal találkoztál életedbe. Már eleve az baromság, hogy vegyen újat csak azért, hogy használhasson egy régit. :D

Mi van ha ugyan abba az irodába vesznek két ugyan olyan típusú billentyűzetet? Szerinted ha az egyik dolgozó gépel valamit ez egyik gépen, az egyszerre kér gépen jelenik meg? Gondolkozz már!

Mindegyiket egyedi azonosítóval látnak el, amit a gyárba összehangolnak.

Ha ezt szoftveresen utólag nem tudod módosítani (mint logitech -nél) besz*ptad. Ilyen egyszerű.

2023. márc. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!