Ha van 1 vezeték nélküli billentyüzetem,de az érzékelöje nincs meg,hogyan lehet müködésre birni?
Nagyon ritka az olyan típus, aminél lehet pótolni.
Nekem egyszer óriási szerencsém volt, a debreceni bolhapiacon találtam egy zsír új Logitech billentyű + egér szettet német nyelvűt, az eladó odaadta kompletten 1000 Ft -ért, mivel nem volt meg a vevőegység. Én már akkor tudtam, hogy nyert ügyem van, mikor megláttam rajta Unifying logót, az eBay -en vettem 1500 Ft -ért egy vevőegységet, miután megjött párosítottam. Gyakorlatilag 2500 Ft -ért lett egy akkor 12 000 -et érő szettem. :)
Szóval ha nem Bluetooth -os is, vagy nem Logitech Unifying semmi esély rá.
Egyébként az elemfedél alatt szokott lenni neki kiképzett hely. De gondolom már ott nézted.
ma 18:41
Egyenlöre még nincs nállam a billentyüzet,majd ha megjön többet tudok mondani..
#9: Szerinted ez tényleg csak így működik? Te sem sokkal találkoztál életedbe. Már eleve az baromság, hogy vegyen újat csak azért, hogy használhasson egy régit. :D
Mi van ha ugyan abba az irodába vesznek két ugyan olyan típusú billentyűzetet? Szerinted ha az egyik dolgozó gépel valamit ez egyik gépen, az egyszerre kér gépen jelenik meg? Gondolkozz már!
Mindegyiket egyedi azonosítóval látnak el, amit a gyárba összehangolnak.
Ha ezt szoftveresen utólag nem tudod módosítani (mint logitech -nél) besz*ptad. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!