Be tudná valaki esetleg ezt a gépet árazni? Használt!
CPU: AMD A10-7850K
GPU: Radeon HD 7870 GHz edition
RAM: 16Gb
PSU: 700 W (márkát nem tudok pontosan)
Cpu 5000ft
Gpu 10000ft
Ram 10000ft
Psu 7000ft bar nem tudni milyen..
25-ért elviszik! Max! Ha többért hirdeted, akkor, ha két-három hónapon belül kifogsz valami lámát, akkor talán elmegy 30 körül.
Videó kártya olyan 7-8 körül, mivel csak Dx11-es.
CPU 4-6000 körül
Ram - 8000 körül
Táp 5000 körül
FB hirdesd ne hardverapron vagy jófogáson ott értenek is hozzá facebookon olyan fogalmalantok írd le milyen Szinű mert az fontos fényképezd le dxdiagot mert hasznos és minden spec benne van a gépről és kajak ezt olyan emberkék is csinálják akik csak gépeken árulnak a profiljukon
Nagyon sok barom van ott Intel valamilyen processzor kérdezem kis csajt spekjét eltudod küldeni árúkeresőn valamit kikeresett és elküldte nekem mondom anyuka ez nem te laptopod itt írja amd proci van benne és neki áll feljebb, hogy az ugyan olyan gép mint az öve
ugye laptop modelt nézte és színét.
Az ilyeneket mindig szeretem, tegyük fel, hogy az értéke 25-40ezer ft... kinek kéne egy ilyen régi gép?
Ha csak annyira kell neki, hogy bekapcsolja, azért biztos nem fog annyit fizetni max egy tízest.
HD 7870 nem egy rossz kártya, régebbi játékokra (2012 körüliek) simán visz.
10-15 ezer között mennek külön árulva.
CPU is nagyjából 10 ezret megér, bár ugye az alaplapról nincs infó.
Azt mondom ha alaplappal együtt 10 körül árulod, simán elviszik.
RAM: általában 1gb 1000Ft, de ha kicsit olcsóbb akkor is megér legalább 10-14 ezret ennyi RAM (még ha csak DDR3 akkor is).
Tápról jó lenne konkrét info, de szerintem 5-8 ezer ft között.
Összességében én azt mondom 40 ezerért meg lehet hirdetni, hogy alkuképes, aztán ha 35-ért eladod akkor jó vagy.
Attól még, hogy valami régi nem feltétlenül lesz rossz. Egy 8-10 éves gyereknek ha a szülők olcsón meg akarják úszni a gép dolgot, sokkal jobb egy ilyen konfig, mint újonnan összerakni vagy előre összeszerelten megvenni valami hulladék gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!