Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biztonságos ilyen dolgokat...

Biztonságos ilyen dolgokat rendelni ebayről?

Figyelt kérdés

Az otthoni munkakörnyezetem kialakításához elég sok dologra lenne szükségem: usb hosszabbítók, hubok (usb és hdmi), stb. Sok mindent meg tudnék venni itthon, de olyan klm switchet nem találtam, amire szükségem lenne. Vagy ha van is, akkor azok ilyen 50-60 ezres enterprise kiadások, nekem meg bőven elég az 5-10 ezres is.

Az nem érdekel, ha hamisítványt kapok, azzal még együtt tudok élni. Inkább attól félek, hogy ha valami zárlatos lenne, vagy rossz minőségű, akkor kárt tehet az eszközeimben. A másik, amitől talán még jobban félek, hogy lehet-e egy ilyenben valamilyen hardveres/szoftveres keylogger vagy egyéb malware?

Szóval szerintetek biztonságos ilyeneket rendelni?

A listám:

usb-c átalakító (hdmi, usb-a portokra)

usb 3.0 hub

usb 3.0 hosszabbító

usb-c hosszabbító

klm switch

2023. márc. 11. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jók a vélemények, akkor biztonságos. Illetve ha lehet, apypallal fizess, mert úgy könnyebben visszakapod a pénzedet visszaküldéskor, van valami garanciájuk.

Amit itthon meg tudsz kapni, azt itthon vedd, mert az áfa és a vám miatt kínából drágább lenne, és még ezer év is mire megérkezik.

Szóval a kvm.switchnek.is.nézz még utána, akár hardveraprón, matketplace-en is.

2023. márc. 11. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, kvm, nem klm, bocsi :D sok volt a repülés

Olyan kvm switch kéne nekem, ami egyszerre tud kapcsolni usb-t és hdmi-t is, és usb-c a kimenete. Ilyenből elérhető áron csak egyet találtam, azt pedig itthon 2-3x annyiért árulják (ugyanazt), ráadásul nem is ismert helyek.

2023. márc. 11. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebayen is ugyanazt a terméket kapod meg, mint a boltban, csak általában másodkézből. Megbízható eladótól kell vásárolni, azokkal nem szokott gond lenni.
2023. márc. 11. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Én tőle szoktam venni, eddig minden tökéletesen működött, és gyorsan küldi:

[link]

2023. márc. 11. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én több millió forintért vásároltam már gond ritkán van. Most mondjuk van egy média player amivel atvernek és visszakerheted a pénzed (én a felét kaptam vissza, jó a cucc csak a paraméterek nem stimmelnek) szóval ha gond van lehet reklamálni
2023. márc. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!