Mennyire biztonságos erre az oldalra magánéleti dolgokat leírni?
Szerinted kit érdekel, hogy ki az az x.y. aki arról panaszkodik, hogy nem tetszik egy lánynak, vagy hogy mennyire utálja a szüleit, esetleg hogy pattanás van a fenekén?
Egyébként IP cím alapján nem tudnak beazonosítani. Mi van akkor ha az én ip címem 185.210.111.12 ?? Akkor ebből tudni fogják, hogy én Kis Béla vagyok a Kuka utca 21-ből? Nem.
Semmilyen oldalon nem célszerű személyes adatokat megosztani. De minimum azt kell mérlegelni, hogy milyen és mennyi adat kiadása járhat kockázattal, vagy bármilyen következmény nélkül. Sokan a Facebookot sem tudják értelmesen használni és irreálisan sok privát dolgot osztanak meg a világgal, mások meg ezen az oldalon is vígan írnak arról hogy milyen drogot és hogyan használtak, és még tanácsokat is várnak a továbbiak kipróbálásához.
Az IP címekkel amúgy semmire nem mennek, abból nem fog kiderülni hogy ki van mögötte. Egy olyan e-mail címmel beregisztrálni ami a saját nevedet tartalmazza, nagyobb kockázat lehet (egy nagyjanos29@valami.com még így sem ár sokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!