Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire biztonságos erre az...

Mennyire biztonságos erre az oldalra magánéleti dolgokat leírni?

Figyelt kérdés
Nyilván mindenki név nélkül használja, de lehetséges, hogy egyszer majd feltörik az oldalt és beazonosítanak embereket róla az ip-jük alapján vagy ilyesmi?
2019. szept. 15. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az oldalt fel is törik, se gondolom hogy az IP címeket meg tudják szerezni belőle. Ha mégis, akkor is nehezen tudják megmondani hogy Te ki vagy, az IP címed folyamatosan változik (googlez rá ha érdekel: NAT). Akkor lehet egyértelműen megmondani, ha a szolgáltatód kiadja ezt az infót, amihez erős indok kell (emberélet, bírósági végzés, stv..)
2019. szept. 15. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És annak mi értelme lenne?
2019. szept. 15. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted kit érdekel, hogy ki az az x.y. aki arról panaszkodik, hogy nem tetszik egy lánynak, vagy hogy mennyire utálja a szüleit, esetleg hogy pattanás van a fenekén?

Egyébként IP cím alapján nem tudnak beazonosítani. Mi van akkor ha az én ip címem 185.210.111.12 ?? Akkor ebből tudni fogják, hogy én Kis Béla vagyok a Kuka utca 21-ből? Nem.

2019. szept. 15. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmilyen oldalon nem célszerű személyes adatokat megosztani. De minimum azt kell mérlegelni, hogy milyen és mennyi adat kiadása járhat kockázattal, vagy bármilyen következmény nélkül. Sokan a Facebookot sem tudják értelmesen használni és irreálisan sok privát dolgot osztanak meg a világgal, mások meg ezen az oldalon is vígan írnak arról hogy milyen drogot és hogyan használtak, és még tanácsokat is várnak a továbbiak kipróbálásához.

Az IP címekkel amúgy semmire nem mennek, abból nem fog kiderülni hogy ki van mögötte. Egy olyan e-mail címmel beregisztrálni ami a saját nevedet tartalmazza, nagyobb kockázat lehet (egy nagyjanos29@valami.com még így sem ár sokat).

2019. szept. 15. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
IP alapján biztos nem. Email alapján már esetleg, ha valakinek volt olyan kevés esze, hogy a fő email címét regisztrálja ide. Pláne, ha még a jelszava is ugyanaz, mint az email fiókjához.
2019. szept. 15. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég értelmetlen dolog lenne azért fáradozni, hogy megtudjuk, Kiss Pistike nem szerelmes már a Jucusba....
2019. szept. 15. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írd le itt hogy valójában a férjed bátyjától van a gyerek.. Igaz, családban marad..
2019. szept. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!