Hogyan lehet kikapcsolni a HP 250 G7 notebook érintőtábláját?
Egeret használok a notebookhoz, de sokszor bezavar ez a semmire se jó touchpad! UEFI nem ajánl meg kikapcsolási lehetőséget! Windows 11-ben az eszközkezelő se ajánl meg tiltást! Hiába törlöm a direvert, azonnal visszarakja és tovább működik.
Remélem nem csak az lesz a megoldás, hogy szétkapom a cuccot és lehúzom a touchpad csatlakozóját?
Kösz a válaszod. Eddig nem, de hiába bökdösöm a bal felső sarkot, ezt a funkciót nem engedi a gépem... A driver a legújabb, hiszen töröltem, így a gép automatikusan letöltötte.
Plusz programot meg nem telepítenék, ha van hozzá csavarhúzóm. :-)
Megint belenyúlt ez a nyomorult pad, miközben írok, én meg ragaszkodok ahhoz, hogy letámszthassam a kezem... :-)
Nem biztos, hogy a Win update a gyártói legfrissebb drivert teszi fel (van , amik csak egy generic mindenhez is jót), illetve a HP oldalán lejön vele elvileg a Synaptics app is.
Azt próbáltad már, vagy csak az eszközkezelőt?
Felpakoltam a fent ajánlott HP appot. Azon belül megkerestem a beviteli eszközöket. Ott a touchpad is. Viszont ha módosítani akarok a beállításán, ugyanaz a W11 alap beállító ablak jön fel, ami az app nélkül is. Semmilyen letíltást nem ajánl meg. A driver szorgalmas törölgetése meg fölösleges...
Lehet, én vagyok a láma, hogy egy ilyen triviálisnak tűnő beállítást nem tudok elvégezni. Az előző Asus notebook BIOS-a eleve megajánlotta az eszköz tiltását. Most a HP UEFI-je tojik az egészre...
Hamarosan nagyobb SSD- teszek bele, így lesz alkalmam lehúzni a csatlakozót...
Köszönöm a segítségeiteket. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!