Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális, hogy 13 nap alatt...

Normális, hogy 13 nap alatt 1%-ot romlott az SSD?

Figyelt kérdés

Egy 128 gigás HikVision E100 SSD van a gépemben, 13 napja megy, de máris 1%-ot romlott.

[link]

2023. márc. 6. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes amúgy. Van ssd a rendszernek nálam, 4 éve 100%-os, repeszt a win mint a q****isten. Van egy tb a játékoknak az egy éves. Semmi baja. Tehát érdekel, hogy egyeseknél mi zabálja fel az ssd-t. Pedig temp fájlok, és egyéb szemetek is rá kerülnek, amiket idönként kukázok. Adata márka mind a kettő.
2023. márc. 7. 06:49
 12/14 A kérdező kommentje:

nekem ezelőtt egy samsung 850 evo volt, az kb 5 évet kihúzott, csak pár hete kékhalálozott a gép, utána se kép se hang, linux alatt megnéztem, elérhetetlen lett az ssd, nem jelzi a bios se, másik gépben is ugyanez. Ezért is vettem ezt a Hikvisiont.

Viszont van 2 HDD-m, egyik 2 terrás, 1205 napot ment eddig, 1170x volt be-kikapcsolva, 100/100-as. A másik pedig 500 gigás, 924 napot ment eddig, és 7192x volt be-kikapcsolva, ráadásul ez egyszer leesett szekrénypolcról, és mégis megy.

Ha nem lenne ennyire lassabb a HDD, csak azt használnám, de a Win 11 kb 1 perc mire betölt, SSD-ről meg egyek forog a karika, aztán már jelentkezik is be...

2023. márc. 7. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
b,eg 1 perc???? Az semmi! Akkor nyugodtan használj HDD! most komolyan 1 perc sok? Látszik nagyon fiatal vagy még, a mi időnkben 4-5 perc volt, mire felállt a 95 egy átlagos gépen!
2023. márc. 7. 16:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Képzeld, Én Win 2000-en és XP-n nőttem fel, tudom milyen amikor még az is majdnem egy perc, mire egy weblapot betöltött a gép. És nem is csúcskategóriás volt, valami egy magos proci meg 500 mega ram 20gb hdd-vel. Mai napig emlékszek rá.

De amúgyis, ha van lehetőség a gyorsabbat használni, akkor miért használjam a lassabbikat. Itt nem csak a bekapcsolás sok idő, hanem minden amit a gépen csinálsz, egy jobb klikknél is karikázik párat HDD alatt...

2023. márc. 7. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!