Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép Jó 280k kerettel?

Ez a gép Jó 280k kerettel?

Figyelt kérdés

Iponon raktam össze.

Ryzen 5 3600

Ehhez egy alaplap 25k-ért.

Rx 6700 10gb

Ház: Aerocool cs1103 fekete

Ram:silicon power 16gb ddr4 3200mhz cl22 sp016gblfu320x02

Táp: Aerocool cyclon rgb 700w

Ssd:kingston 1tb nv2 m2 pcie m2 2280 snv2s1000g

Hdd nem kell

+Összeszerelés+BIOS frissítés+tesztelés

Ez így 284k

Ehhez jár gyári procim hűtő?

2023. márc. 4. 11:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

@10 köszi a tippeket az egyetlen baj hogy amit írtál tápot az nincs iponon én meg szeretném onnan venni hogy összeszereljék és onnan már vettem gépet úgyhogy megbízok bennük. Hol tudom megnézni egy tápról hogy milyen minőségű, mert én csak annyit találok hogy Pl 80+bronz vagy silber stb.

Ez jobb táp? AEROCOOL Aero Bronze 700W

2023. márc. 5. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a tápot megvenném hozzá külön inkább akkor ha tényleg nincs ilyen vagy ha az úgy nem jó akkor muszály leszel egy kicsit feljebb menni árban. Kérdező egyébként mind FSP Hyper Pro 650W mind Be Quiet System Power 650W tápot lehet kapni Iponon most is mert megnéztem éppen de nem fogok linket küldeni. Te is be tudod írni a Googleba. Mert úgy nézem, hogy troll vagy és direkt kérdezgetsz rá más alja vagy noname tápokra. Nem tudom tudsz e olvasni, hogy miket ajánlottam még. És ez már nem az első kérdésed pár napja is kitettél egy ilyet mikor az Njoy tápot linkelgetted. Ha nem vagy képes ránk hallgatni akkor vegyél valami alja tápot a gépedbe akkor ha képes vagy ezen spórolni és ha majd úgy jársz mint az a kérdező vagy rosszabbul mert hazavágja a rossz táp az egész géped akkor majd elgondolkodol megéri e spórolni pont a tápegységen. Amúgy nem feltétlen lényeg, hogy bronze, silver vagy éppen platinum általában a minőségi gyártóknak a Silver és felette levő tápja valóban jók. De itt is lehet 1-2 rosszabb széria. Bronzeból vagy 80+_bol már nagyobb esély kifogni rosszat. De ezekből is vannak nagyon jó szériák. Mint ahogy tudnék neked nagyon alja Titanium tápot is nondani. Ami az egyik legalja.
2023. márc. 5. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 Túl komplikálod a dolgot, jó lesz neki ez a táp is nekem is ilyen van egy ennél komolyabb fogyasztású RX Vega 64 és I9 7940X mellett és teljesen jól elvan mellettük ismerősömnek is ilyen van és nem volt neki eddig semmi baja belőle:

[link]

2023. márc. 5. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!