Ezek közül melyik processzor a jobb?
12400, de kicsi a különbség.
Amiatt vinném most azt az 5600X helyett, mert 13genre tudsz fejleszteni azonos platformon, és ott viszont már tényleg van előnyöd AM4-hez képest.
A régi teszteket visszanézve nekem nem úgy tűnik, hogy a 12400 jobb lenne vagy akár a legtöbb esetben jobb lenne.
Azt is vitatnám, hogy az LGA 1700-on jobbak a fejlesztési lehetőségek. Mi jobb olcsóbban az 5800X3D-től?
A 13. gen procik is csak DDR5-6000-rel mennekn igazán jól, ez meg kicsit overkill a 12400 alá :)
Ha már ekkora tételben költenénk alaplapra és RAMra a fejleszthetőség miatt, akkor miért nem AM5? :)
</OFF>
Ha nincs legalább RTX3090-ed, akkor a két processzor ugyanúgy fog teljesíteni +/-1%-on belül.
Az ár és a hosszú távú terveid alapján válassz ez esetben, ott sokkal nagyobb eltérések lesznek mint ezek teljesítményében.
Köszönöm a válaszokat, zöldpipáztam.
Összehasonlítóba én is néztem hogy az inteles picivel jobb, de egy ismerős azt mondta az amd-s jobb, és nem értettem miért.
Játékra használnám inkább ami teljesítmény igényesebb.
Köszi még1x mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!