Egy AMD Ryzen 3 2300X 4334mhz processzor legfeljebb milyen videokártyát tud kihajtani az újabbak közül Full HD-ban?
Egy RTX 3060 vagy egy RX 6700-at még érdemes betenni mellé, hogyha nyáron maximum a processzor úgyis fejlesztve lesz egy Ryzen 7 3700 oem prora? Vagy annyira bottleneckelni fogja, hogy nem csak a 80-100 fps nem lesz meg de még a 60 sem single player játékokban? Mert ha új multi játékokban nem lesz meg azt elviselem. Mert RX 580 8gb mellett highon. Az új Warzoneban alig megy néha 60 fölé az fps. És van amikor 50 alá is bemegy. Az avg a mérés szerint 56 volt. Ami már nagyon határeset egy ilyen játékban. Pedig a videokártya tudná tartani a 65-70 fpst, egy teszt alapján ezt vettem le. De a GTX 1060 6gb ami egyébként jobb kártya. Meg érdekes rosszabb eredményeket hoz azért még így is. De nem baj az első rész még sokkal kiforrottabb még most. És az meg egyenes jól megy ultrán is. Sajnos a BF 2042 sem megy olyan jól de oda meg a kártya az ami gyenge. Az 1060 meg sajnos nem az enyém. De azzal sem lenne sokkal jobb.
Amúgy gondolom tudok fejleszteni majd Ryzen 7 3700-ra mert elég a lap és a táp is. A memória pedig direkt azért ilyen méretű, hogy ennek a régi Ryzen procinak ez is kedvezzen. A cpu összes magon 4334mhz megy egy magon úgy tudom magasabb órajelen van. Mert ezek már az első generációban is kihasználták a 3600-4000es ramokat.
Lap: Asus Prime B350 Plus
Ram: 2x8gb ddr4 3733mhz cl17
Táp: Cooler Master MWE V1 550W Bronze
Ismerek egy oldalt, ahova be lehet ezeket írni (vagy más alkatrészeket is) és kiírja, hogy jól működnek-e együtt.
Most kipróbáltam és Ryzen 3 2300X és full HD kiválasztás mellett az RX 6600 és az RX6600 XT bizonyult a legjobbnak.
Jó kísérletezést. :D
3700 helyett becélozhat akármit, 5600-at, 560000-et 100000000-t.
Nem szeretem mikor mond valaki ilyet, hogy inkább ezt, inkább azt.
Minek vannak lepontozva a válaszok az ötödik előtt?
Az ötödik arról beszélt, hogy játékfüggő a dolog és a harmadik leírta, hogy például az SW Jedi fallen Order játékkal jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!