Milyen gamer notebookot ajánlotok?
Sziasztok! Április környékén tervezem lecserélni a kb 5 éves Acer gépemet (i5-7200U, 940MX, 8GB RAM) valami erősebbre (11. gen I5, 16 GB RAM legalább, illetve RTX3050Ti amit eddig kb néztem). Nem kell nekem a legerősebb, a legújabb címekkel úgysem játszom, illetve az 50 FPS körüli érték közepes grafikán FHD felbontásban bőven elég a régebbi címekhez (AC játékok, most épp Black Flag, GTA 4-5, BeamNG). Majd a GTA 6 lesz ami érdekelni fog, de az még ugye odébb van, úgyhogy a gépigényét sem ismerjük.
Konkrét gépeket eddig még nem igazán néztem, a Lenovo és a Dell, amivel szemeztem ezidáig, ami jelen van ebben az árkategóriában (400 ezer körül). Vagy várjak év végéig, amikor elvileg nagyobb akciók vannak? Mostanában nagyon fejlődik a technológia, belépő szintű gamingre elég egyáltalán a 3050Ti, vagy 1650-es gépeket nézegessek (bár a 3050 elvileg erősebb)?
Van esetleg konkrét gép, amit javasoltok (vagy éppen nem)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!