Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer notebookot...

Milyen gamer notebookot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Április környékén tervezem lecserélni a kb 5 éves Acer gépemet (i5-7200U, 940MX, 8GB RAM) valami erősebbre (11. gen I5, 16 GB RAM legalább, illetve RTX3050Ti amit eddig kb néztem). Nem kell nekem a legerősebb, a legújabb címekkel úgysem játszom, illetve az 50 FPS körüli érték közepes grafikán FHD felbontásban bőven elég a régebbi címekhez (AC játékok, most épp Black Flag, GTA 4-5, BeamNG). Majd a GTA 6 lesz ami érdekelni fog, de az még ugye odébb van, úgyhogy a gépigényét sem ismerjük.

Konkrét gépeket eddig még nem igazán néztem, a Lenovo és a Dell, amivel szemeztem ezidáig, ami jelen van ebben az árkategóriában (400 ezer körül). Vagy várjak év végéig, amikor elvileg nagyobb akciók vannak? Mostanában nagyon fejlődik a technológia, belépő szintű gamingre elég egyáltalán a 3050Ti, vagy 1650-es gépeket nézegessek (bár a 3050 elvileg erősebb)?

Van esetleg konkrét gép, amit javasoltok (vagy éppen nem)?

2023. febr. 28. 06:31
1 2
 11/14 Zizizabalo ***** válasza:
Onnantól folyamatos, ami egy filmnél teljesen elég, egy fps lövöldében nagyon kevés, konkrétan szaggat.
2023. márc. 3. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es mondd már el, hogy mi szaggat???? 30-24 fps teljesen folyamatos mozgás! Ezek szerint a teljes konzolgeneráció szaggatott PS3, meg XBOX360, meg egyes ps4 fps-ek, mivel azok 30 fps-re voltak írva?
2023. márc. 4. 05:58
 13/14 Zizizabalo ***** válasza:
Az más, mert ott konstans 30 fpsed van, és megszokod, de ha 25-55 körül ugrál, borzasztó élmény, legalábbis pc-s lövöldözős kompetitív játékokban. Persze nem csak ezekből áll a világ, simán el lehet játszani ennyivel egy single player játékkal.
2023. márc. 4. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre a 60 es 144 közti külömbseget ? Menj szemészhez. A 144 hz a notebookom monitorja es van meg egy regi 60hz 27" monitorom, ég és föld a külömbség. Észreveszed sőt a 144 is kevés lesz.
2023. márc. 27. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!