Ugye, hogy ez mennyire érdekes?
Figyelt kérdés
Itt a GyK-n meg máshol is azon nyavalyog mindenki, hogy egy 4-5 éves processzor az nagyon régi meg minden, újat kell venni, meg jaaaj, de sokba kerül, jaaaj... Mindeközben nálam a mai napig teszi a dolgát egy 14 éves Core 2 Duo E8500-as, köszöni szépen jól van. Nemrég még öcsémnek is pont ilyenje volt, csak azért cserélte le egy "refurbished" i5-ös ThinkCentre-re, mert egy vihar megkárosította az alaplapot a C2D-s gépben.2023. febr. 22. 15:59
11/12 xKakashix válasza:
Az a baj, hogy bárki aki itt kér egy ajánlatot proci téren, de lehet az akár vga is bármilyen célú használatra (böngészés, gaming, iroda) annak senki nem fog ilyen régit ajánlani, mert az újak sokkal erősebbek és ár/érték arányban messze jobbak.
Akinek meg ilyen régi procija van és köszöni szépen jól elvan vele, az meg nem fog vele dicsekedni, hogy van egy 10 éves hardvere :D
Igazából ennyi, szerintem nagyon sok embernek van régi gépe, nekem is van egy i7 3770-es Dell gépem, unokaöcsém nyúzta a gtx 1060-nal és tökéletesen működik azóta is mióta megvan.
12/12 anonim válasza:
Nekem is van i5005u-m, iszonyat lassan fordítja a progikat egy újábbhoz képest, kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!