Ha van SSD is meg hdd is a gépemben számít melyikre telepítem a játékot?
Még újabb CoD-ok esetében is hátrányba kerülsz HDD-vel, konkrétan mire betölt addigra akár megy a meccs, vagy épp a meccs elején még iszonyat laggolni fog míg a háttérben még tölti be a dolgokat.
El kell fogadni, 2023-ban aki komolyabban játszani akar, annak azért illik már SSD-n tárolni a játékokat.
Teljesítményre is lehet hatással némelyik komolyabb játéknál. Némelyik játék már olyan mennyiségű adatot mozgat mikor betölt dolgokat ahogy mozogsz a pályán hogy azzal egy HDD már nem bír el.
Ilyenkor akár még is akadhat kicsit a játék. Pl már a 2019 és Control is hajlamos volt ilyesmire.
#14 Vagy csak már fel sem tűnik neked mert megszoktad a microlaggokat?
De itt van bizonyítékkal nem én találtam ki.
És a Controlnál vannak erre igényesebb játékok mint pl a Pókemberek ray tracinggel. Lemérve is akár 2-300 megát ír a játék a meghajtóról annyit pedig egy 7200 as HDD a büdös életben nem fog tudni még 100 at se.
"#13 Control-ban sem volt ilyen problémám"
Alacsonyabb beállításokkal, kisebb felbontású asseteket használva nem biztos, hogy a HDD ne tudná kiszolgálni a játékot.
De szerintem feladhatnád az ezen való tipródás, egyszerűen tény hogy rohadt sok mostani játékot már eleve úgy készítettek, hogy egy SSD olvasási sebességével számoltak.
#15 Azért ez sokat elmond a leírásban: "9 years old SATA II 7200rpm Samsung HD"
Harmadszorra írom le: Jó HDD-m van és nincs ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!