Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mégis mit képzel magáról az AMD?

Mégis mit képzel magáról az AMD?

Figyelt kérdés

Visszább szeretném venni a videokártyám fogyasztását és feszültségét. Az AMD biosban. Mert a tápegységem, még mindig érthetetlen okokból de nem akarja bírni a kártyát. Mármint, hogy játék közben mindig lenyomja a gépet.

Cooler Master B500 ver.2 500W (RS500-ACABB1)

És az AMD szoftverben rá megyek arra, hogy alkalmazom a beállításokat. 1 perc múlva hibaüzenetet ír ki az egeret sehogy nem engedi megmozdítani vagy ha nem is rögtön akkor amikor elindítok egy játékot. És mikor újraindítom semmi nincsen úgy beállítva ahogyan én beállítottam. Msi afterburnerben nem tudom úgy állítani a power limitet és a voltaget mint itt. Az Asus Gpu Tweak meg nem jön be. Mégis mit gondol az AMD miért müködik minden ilyen rosszul? Az I5 4670K procim mellett ami nem nagyon van húzva miért fagy ki mindig a gép mikor nagyobb fogyasztású játékot indítok el. Az RX 6600 XT-vel? A táppal nem tudok valamit kezdeni, hogy ne csinálja ezt. Mert tápegység cserét nem számoltam bele a dologba.

2023. febr. 19. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mit gondol magáról a felhasználó, hogy ilyen gagyi tápot használ egy gamer kártyával. De most komolyan ha ezzel a kártyával nem bír el ami bőven 200 alatt fogyaszt akkor én azt instant próbálnám valami jobbra cserélni. Ez még bronz minősítést sem kapott.
2023. febr. 19. 23:45
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 De úgy tudtam a sima 80+ is rendben van már.
2023. febr. 20. 00:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Na persze, amikor újraindítom a gépet mindig meg kell csinálni azt, hogy megint vissza veszek mindent..
2023. febr. 21. 13:46
 14/14 NTBS ***** válasza:
100%
Vegyél egy erősebb tápegységet.
2023. febr. 22. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!