Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mégis mit képzel magáról az AMD?

Mégis mit képzel magáról az AMD?

Figyelt kérdés

Visszább szeretném venni a videokártyám fogyasztását és feszültségét. Az AMD biosban. Mert a tápegységem, még mindig érthetetlen okokból de nem akarja bírni a kártyát. Mármint, hogy játék közben mindig lenyomja a gépet.

Cooler Master B500 ver.2 500W (RS500-ACABB1)

És az AMD szoftverben rá megyek arra, hogy alkalmazom a beállításokat. 1 perc múlva hibaüzenetet ír ki az egeret sehogy nem engedi megmozdítani vagy ha nem is rögtön akkor amikor elindítok egy játékot. És mikor újraindítom semmi nincsen úgy beállítva ahogyan én beállítottam. Msi afterburnerben nem tudom úgy állítani a power limitet és a voltaget mint itt. Az Asus Gpu Tweak meg nem jön be. Mégis mit gondol az AMD miért müködik minden ilyen rosszul? Az I5 4670K procim mellett ami nem nagyon van húzva miért fagy ki mindig a gép mikor nagyobb fogyasztású játékot indítok el. Az RX 6600 XT-vel? A táppal nem tudok valamit kezdeni, hogy ne csinálja ezt. Mert tápegység cserét nem számoltam bele a dologba.

2023. febr. 19. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
A kártyára volt pénz, de tápegységcserére már nincs?
2023. febr. 19. 18:59
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
nagy esellyel egy fos kartyat fogtal ki ami nem birja az uvt esetleg probald meg nagyon kicsit lejjebb venni es huzd lejjebb melle a frekit is vagy riva tunerbe allitsd be hogy 60 fps legyen a max esetleg ha ertesz hozza ott van az rbe mpt
2023. febr. 19. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne húzd a procit egyáltalán.

A kártyádnak van egy minimum energiaigénye,ha jól tudom 650-750W-ot ad meg erre a gyártó.ha a tápod nem bírja akkor nincs mit tenni,hiába szidod az AMD-t.

2023. febr. 19. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit képzel az AMD, hogy user error... :D

Egyáltalán nem lennék biztos benne, hogy a videókártya és annak a fogyasztása a gond. Az szerintem valószínűbb, hogy az alig húzott 4670K/alaplap/VRM környékén lesz a probléma ugyanis ezt már a 6600XT simán kitekeri maxra :)

2023. febr. 19. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Végül is persze, az AMD direkt neked akar keresztbe tenni és csak azért van ez így.

Tegyél alá megfelelő tápot és nem elsz gond, mintha vennék egy autót aztán itt panaszkodnák, hogy hát üzemanyag nélkül nem emgy, azt meg nem kalkuláltam bele hogy tankolnom is kell.

2023. febr. 19. 19:53
 6/14 A kérdező kommentje:
144Hz monitorom van szóval 60 fpst nem állítok be korláztan. Most sikerült a kártyát beállítani. Min: 55% Max: 85%. Max Core Voltage: 95%. Ha újra indítom a gépet majd holnap akkor vajon megmaradnak ezek az értékek, remélem. Az alaplapom valami Hvs valami. A processzor eddig 4ghzn ment de most vissza tettem alapra.
2023. febr. 19. 21:33
 7/14 A kérdező kommentje:
És a bottleneck miatt pedig váltani akarok I7 5775R procira.
2023. febr. 19. 21:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Használtan esetleg tud valaki ajánlani olyan tápot ami minimum 600W-s és ami addig nem viselkedik így ameddig el nem éri a tényleges korlátait? Ha ennyivel fogom vissza a kártyát az mennyit csökkent a teljesítményen?
2023. febr. 19. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mármint 5775C-re gondoltál? Az R-t nehéz lesz befaragni az alaplapodba :)

Az 5775C drágább, mint egy új i3...

2023. febr. 19. 21:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
20-ért kapsz normálisat már boltban is....
2023. febr. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!