Melyik számítógépet választanátok irodai munkára, illetve animáció készítésre?
3 gép közül lehet választani, de módosítani egyiket sem lehet.
1. Gép:
Intel Core i7-4790
16Gb DDR3 memória (2x8Gb)
1Tb Samsung SSD, 2Tb Western Digital Enterprise merevlemez
Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4Gb
2. Gép:
Intel Core i3-6100
16Gb DDR3 memória (4x4Gb)
240Gb Samsung SSD, 2Tb Western Digital Enterprise merevlemez
Nvidia Quadro RTX T400 4Gb
(Opcionális: DisplayPort kábel, HDMI-DP átalakító)
3. Gép:
Intel Core i7-5820k
16Gb DDR3 memória (4x4Gb)
500Gb Samsung SSD, 2Tb Western Digital Enterprise merevlemez
Nvidia RTX 2060 Super 8Gb
(Opcionális: HDMI, vagy DisplayPort kábel)
Ez a 3 lehetőség van. Elvileg nem lehet módosítani a konfigurációkat.
De ez mi? Milyen hülye használt konfigok ezek? Miért nem lehet normális modern géped, 8-9 éves kacatok helyett?
Amúgy 3. magasan a legerősebb. Bár jó lenne tudni, hogy melyik animációs programmal dolgozol, mert ha abban pl csak egymagos CPU render dominál, akkor a 4790 jobban teljesíthet valamivel.
Ilyet tudnak biztosítani. De gondolom biztos megfelelnek, másképp nem adnák oda, ha nem jó arra amire kellene.
Adobe programok (An), Sketchup lenne használva, illetve Office programok.
Ezek közül kérdés nélkül a harmadikat választanám, de én ezt nem értem. A cég akinek dolgozol odatolta neked hogy ezekből válassz magadnak, mert ez van készleten?
Kicsi IT cégnél volt már hogy nekem is 6-7 éves géppel kellett egy ideig (próbaidő végéig) dolgoznom mire vettek nekem újat, de már ott sem voltam ettől boldog. Ha elvárják hogy a tőled telhető legjobb teljesítményt nyújtsd, akkor az alapokat erre meg kell teremteni.
Talán ebből a három konfigból össze lehet ollózni egy rendeset, de a proci akkor is kevés lesz.
Tegnap egy 50 perces filmet 720p-ben 1,5 óráig renderelt volna egy negyedik generációs konfig...elengedtem. A macbook ellenben 15 perc alatt ledarálta
a T400 az a leggynegebb vga koztuk
kb. egy butitott 1630, ami akugy se valami eros
1050Ti nek kb. felere kepes
procik nagyon oregek
2060 meg csoda hogy kepbe jon..., egesz mas vilag a tobbi alkatreszhez (osszes gep) kepest
akkor a 3.-ik legyen?
Egy régebbi dolgozó ilyet kapott:
Intel Core i5-13500
32Gb DDR4 memória (2x16Gb)
2Tb SΛMSUNG SSD, 6Tb Toshiba merevlemez
Nvidia RTX 3090 24Gb
(Opcionális: HDMI 2.0 kábel, Creative 2.0 hangkártya, külső hordozható meghajtó)
De ő komolyabb munkát végez tudtomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!