AOC Q32P2 Monitor jó rtx 3060ti videókártyához?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első 2k-s monitorom és nem nagyon értek a témához.
Esetleg hasonló árkategoriában jobbat tud valaki?
2023. febr. 16. 13:32
2/7 P.O.C. válasza:
Jó, bár én legalább 144 Hz -es G-Sync kompatibilis monitort vennék.
3/7 A kérdező kommentje:
Sok korai hozzáférésű, optimalizálatlan játékkal játszom. Nagy ritkán lenne száz fps felett is. Ezért gondoltam egy ilyen monitorban.
2023. febr. 16. 14:24
4/7 P.O.C. válasza:
Ha optimalizálatlan azon meg pláne sokat segít a G-Sync. Nem értem miért van az téveszme sokaknak a fejekben, hogy csak akkor szabad magas frissítésű monitort venni ha sok hozzá az FPS is. Pont az a lényege a G-Sync -nek, hogy szinkronban tartja a Hz -et és az FPS számot, hogy így legyen folyamatos és szakadásmentes a képed.
5/7 anonim válasza:
Mi vele még a cél játékon íkvül?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értek a témához, szóval ha 144 hz monitort vennék akkor nem lesz élvezhetetlen a kép 60 fps-nél?
Csak játékra használnám.
2023. febr. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!