Milyen videókártya lenne jó hozzá?
Pc-met szeretném újítani.
Alalplap: Asrock B360 Pro4
Processzor: Intel Core i5-8400
Memória: 16gb
Táp: FSP 600w
Monitor: LG 22MK430H-B
Monitort és videókártyát szeretnék venni. Kb 300ezer vagy egy kicsi lenne rá a keret.
Néztem G-Sync-es monitorokat, azoknak már elég borsos az ára.
ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti OC 8GB 256bit néztem, de olcsóbb monitorok nem támogatják a G-Syncet..
AOC C27G3U Monitort néztem, annak FreeSync Premium támogatása van.
Akkor viszont valami amd videókártya kellene. Ott viszont fingom sincs mi lenne jó.
Ha ennyi pénzért akarsz monitort venni akkor szerintem ez egy jobb ajánlat!
Nem kell félni a GABA nem ilyen olcsó noname márka. Régen nagy márka volt még ma is jó minőségü monitorokat gyártanak. Csak mostmár kisebb kapacitásban.
Ha mindenképp Nvidiat akarsz akkor találni azért G-Sync monitorokat is hasonló áron:
De én csak akkor vennék RTX 3060 Ti-t, hogyha fontos nagyon az RT ha Nvidia kell akkor is inkább megéri beruházni legalább a legolcsóbb 3070-re.
Egyébként én jobban ajánlom a Gaba monitort mellé egy RX 6700 XT, 6750 XT. Ezek nyers teljesítményben RTX 3070 szinten vagy felette vannak. RT-ben maradnak le nagyon. A processzorod pedig régi Intelhez képest elég erős darab. Bottleneck nem nagyon lesz főleg 1440p-n. De igazából azt olcsóbban tudod bármikor cserélni. A foglalattal együtt is.
Minek a Gsync? Már a 1000-es Nvidia széria is támogatta a Freesync-et. Full pénzkidobás egy Gsync monitor, kb. semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!