Ez hardveres hiba lesz ? És ha igen, hogy talaljam meg?
Öcsém gépe elvileg néhány játék alatt random időközönként leáll. Nem mai darab de ez számomra nem elég indok. Tippem sincs hogy merre induljak . Aida64 stress stesztel 2 órán át ment és 62 fokig ment fel a videokártya és 59ig a proci szerinte az alaplapon 1-2 fok volt a változás a nyualmi állapothoz képest úgyhogy nem tulmelegedesi probléma van . A memtest86 egy éjszaka alatt nem talált semmilyen problémát .
Szóval tipp hogy miket nézzek meg rajta ?
A config :
Proci amd Athlon x4 750k
Asrock hd mini nem tudom milyen alaplap valami olcsó kategóriás volt ezer éve is .
Videokártya : Asus gtx 1060 3gb
Táp : chieftech ctg 450
SSD : valami olcsó Integrál nevezetű ez asszem csak 2 éves
Hdd : egy géppel egy idős western digital
Rám : 2 X 4 GB crucial 1600mhz a hűtés meg minden nélküli fajta .
Lehet hogy valamilyen módon érdemes lenne loggoltatni AIDA-val a játékok működése alatt, hátha kideríthető miért áll le.
Tápot márkásabbra cserélheted.
"Asrock hd mini nem tudom milyen alaplap valami olcsó kategóriás volt ezer éve is ."
rengetegszer okoznak ezek problemat a legalja alaplapok
proci amugyis csucson kell porogjon egy ilyen vga mellett vagyis alaplap is
#3 pontosan rengetegszer ilyen apro hibak is okoznak gondot, hazon a gombok, panelek, erintkezeshibasok, vagy a kabelek
maceras de de ki kellene zarni, masik gephazzal vagy masik panelbe kotve mindent, illetve mas kabelekkel
egy tapcsere egyszerubb, ha nem is gondolsz ra lehet annak is hibaja
Minthogy alaplapot csereld probakeppen, de mint kezdetnek is irtam nem lenne csoda ha az okozna a hibat, mivel ott is erintkezesi hiba lehet vagy eloregedesi, ezen jobb hutes (ventik, borda) nem segitene sajnos...
Én egy másik gépből beraknék egy tápot, hogy azzal is csinálja-e vagy sem.
Ha nem az, akkor valószínűleg az alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!