Akinek 4000-es RTX kártyája van az használja a kapott tartó konzolt?
Vettem egy RTX 4080-at, adtak hozzá tartó konzolt mert méretes kártya.
A probléma az, hogy roppant idétlen módon, az alaplapi 2 csavar helyére kell rácsavarni a konzolt de olyan módon, hogy emiatt az egyik hdd-met ki kell vennem (3x6TB hdd van a gépben + m2 ssd) amit sajnálnék. Továbbá ez a fém lemezkét egy magasított csavarra kell rácsavarni ami így a sata csatlakozók felett "lóg a levegőbe". Esztétikailag botrány, nem tudom ezt a gigabyte-nél a mérnökök hogy a f...ba képzelték.
De valamiért már a második asus alaplapomnál ragadnak be a csavarok, alá kellene fogni a csavarnak hogy kitudjam csavarni a 2 alaplapi csavart de se eszközöm se türelmem ehhez
Szóval jelenleg simán betettem mint más kártyát, működik és amúgy elég stabilnak tűnik de azt olvasom mindenképp ajánlatos használni a tartó konzolt
Akinek van 4080, 4090, (talán 4070ti is?) az használja ezt a megerősítő panelt?
Értékelem az őszinteségeteket :D
Mindegy rendeltem időközben amazonról kitámasztót hozzá
Gyártófüggő, hogy adnak-e hozzá és hogy pontosan milyet adnak hozzá.
Amúgy overall elég barkács megoldásnak tartom olyan tekintetben, hogy így még ez sem ösztönzi a gyártókat arra, hogy ne féltégla méretű és súlyú kártyákat készítsenek, mert hát itt a megoldás.... " majd kitámogatja a júzer... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!