Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a fél setup csere jó...

Ez a fél setup csere jó választás lesz 710 ezres maximális keretből?

Figyelt kérdés

Alaplap, cpu hűtő, tápegység és 16gb memória már megvannak hozzá

Msi Mag X570s Torpedo Max alaplap

Evga W1 700W tápegység

Thermaltake TOUGHRAM XG RGB 16GB (2x8GB) DDR4 4600MHz

R7 3800X 4.5GHz

EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 12GB OC

egy 1tb pcie 4.0 ssd, 4K 165Hz monitor.

És így fejleszteném:

AMD Ryzen 7 5800X3D

Thermaltake TOUGHRAM XG RGB 16GB (2x8GB) DDR4 4600MHz Megint ugyanaz a ram modul

Apacer AS350 Panther 2.5 1TB SATA3

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XTX 24G

2023. febr. 7. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

XTX helyett inkább nVidia 4080

nézz utána azért teszteken, játékfüggő lehet. De ha szóba jön mondjuk ray tracing, akkor egyértelműen nv, vagy ha szükség lenne nagyobb folyamatosságra, akkor pedig a DLSS 3.0 elég jól veri az FSR megoldást.

pl [link]

Többi nagyjából okés, proci mindenképp jó, kb az egyetlen értelmes előrelépési lehetőség az AM4 platformon, és ezzel kimaxoltad.

Bár én inkább eladnám a mostani ram-ot, és cserélném egy egyszerű 2x16GB CL16 3600mhz-re. Semmi előnyöd nincsen a gyorsabb memóriákból gamingben. Procilimites környezetben lehetne róla szó, valahol a 240+fps 240+hz-es monitoroknál. Nálad nincs ilyen, felesleges ilyen drága memóriát választani.

2023. febr. 7. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én nem fogok most szarakodni egy eladással utána meg egy megvétellel, jó az a memória. Az RTX 4080 sajnos már nem fér bele a keretembe. Tudom, hogy van DLSS 3.0. De gondolom az AMD-hez is jön FSR 3.0. A tápom is elég gondolom ha az előző konfigot majdnem 2 évig kiszolgálta fond nélkül?
2023. febr. 7. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

jaa, na a táp, igen...

[link]

cseréld azonnal kategóriának írja, erre a videóra hivatkozva https://www.youtube.com/watch?v=60jVEwq44ZU

nem tudom mi van benne, nem néztem meg, de ez alapján dönts.

2023. febr. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!