Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA BIOS flashban tapasztalt...

VGA BIOS flashban tapasztalt ember ( Dual bios ) akadna egy kérdéshez?

Figyelt kérdés

Hamarosan érkezik egy VGA kártya amin dual BIOS van, silent és OC mód. Elvileg frissíteni kell, hogy be lehessen kapcsolni a rebar opciót.

Viszont gyártó honlapján megnéztem ott is a frissebb bios, viszont csak egy darab, meg leírásban is annyi van hogy van hozzá segédprogramjuk, lépésről lépésre leírva a dolog, ezt értem is.

Viszont az nem derült ki számomra, hogy most mivel egyetlen file van fenn, akkor azt a silent vagy oc módba kapcsolt kártyára kell frissíteni, vagy esetleg egy frissítéssel mindkettőt emgcsinálja?

2023. febr. 6. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

1. mindkettőt megcsinálja

vagy

2. csak azt a biost frissíti amlyiket kell

2023. febr. 6. 07:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez a kérdésem is, hogy aki csinált már ilyet emg tudná-e mondani, hogy miként működik.
2023. febr. 6. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik neked szimpi én az ocra tenném de mehet a silentre is és egyszerre csak az egyiket tudja flashelni azt amelyikkel éppen fut a kártya a másik marad gyári plusz figyelj rá hogy a flash közbe se kikapcs se semmi ne történjen azt esetleg lehet tudni melyik kártyáról van szó?
2023. febr. 6. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:

3090 Gaming OC

[link]

Az a baj itt nézegettem a letölthető BIOS-okat, de egyiknél sem derül ki, hogy most az egy silent vagy OC profilra való.

2023. febr. 6. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
#3as vagyok a silent meg oc az annyiba kimerul hogy egyikbe vagy 50 mhzel tobb az orajel meg masabb a venti gorbe ezt msi afterburnerba nincs 20 mp orvosolni nyugodtan szedd le azt amelyik neked kell tedd ra es kesz
2023. febr. 6. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!