Kezdő videós vagyok. Melyik beállítással tudom ezt elérni és mit javasoltok?
Egy oktatóanyagot szeretnék felvenni.
Az iphone 11-emmel fogom venni magamat, viszont a hangot a laptopomhoz csatolt gamer mikrofonnal szeretném venni, abba fogok beszélni.
Hogyan tudom utána összevágni a képet és a hangot?
Nehéz lesz? Nem fog elütni a szám mozgása és a hangzás?
Illetve tudtok ajánlani egy ingyenes vágó programot, amivel ki tudom vágni a bakikat, ha netán megbotlik a nyelvem vagy hasonló?
"Hogyan tudom utána összevágni a képet és a hangot?"
Minden egyes felvétel elején - miután elindítottad a videó és a hang rögzítését - tapsolsz egyet (a filmiparban erre használják a csapót: [link] ), úgy, hogy a kamera képén kivehetően látsszon.
Majd a videószerkesztő programban a csapás képe és hangja alapján egymáshoz igazítod a videó- és hangsávokat.
"Illetve tudtok ajánlani egy ingyenes vágó programot, amivel ki tudom vágni a bakikat, ha netán megbotlik a nyelvem vagy hasonló?"
Sok féle ilyen program van - pár ilyen a teljesség igénye nélkül:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link] - ez elsődlegesen 3D modellező, de tartalmaz videoszerkesztő részt is
* [link]
Köszi a tippeket, megnézegetem őket.
És azt be tudom állítani, hogy az iphone ne vegyen hangot, csak képet?
Vagy ezek a programok leveszik majd az iphone videó alatti hangot és alá teszem a notebookommal felvettet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!