Ez még valahogy javítható házilag, vagy jobban járok, ha beviszem valami PC javítós helyre?
A kérdésem előzménye:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Letiltottam az automatikus frissítés keresést, kézileg telepítettem a frissíéseket és lemezellenőrzést is futtattam.
Egy darabig szépen is ment.
Viszont volt hogy random elkezdte a lemezellenőrzést újraindításkor. Vagy bekapcsolás után nem akart megnyílni a Chrome, vagy ha meg is nyílt, nem töltött be semmit.
Ma se akart indulni a Chrome, újraindítottam, ment, következő bekapcsolásnál viszont megint elkezdte a lemezellenőrzést, ami szépen le is futott, viszont a bekapcsolási fázisban megakadt. Szépen kiírta az "Asus"-t, a "Windows"-t, a Windows logo animációja is lement, de nem ment tovább, hanem kezdte előlről. Kényszerített kikapcsolással (bekapcs gomb hosszan) kikapcsoltam, s most nem tudom, mit csináljak.
Kicsit félek, hogy merevlemez baja van (HDD van benne, 10 éves, ráadásul sokszor volt olyan, hogy nem megfelelően kapcsolt ki, mert elvették a villanyt, stb)
Adatvesztéstől nem félek, a zenéket s a könyveket már alapvetően a laptopomon tartom, a régi képeket s egyebeket meg pár napja feltöltöttem Google Drive-ra.
Ja, és tehát 2,5" ssd-t kell venned.
W10 mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!