Rossz lenne a videókártya?
Kifagy minden játék vagy fura képhibák jönnek elő. Viszont van hogy fél óráig semmi nem történik aztán megint kifagy és hibaüzenetet ír ki. Stressz tesztbe megnéztem a kártyát és ott is egy idő után bevillanások lesznek(ilyen színes pacák) pedig a vga 65 fok fölé nem megy. Újraraktam már a windowst meg régebbi driverekkel is próbáltam de semmi változás.
A kártya egy rtx 3060ti. Sajnos ezt használtan vettem, lehet nem kellett volna.
Ok
Köszönöm
Én ezt irkálom mindig, hogy haszáltat garancia nélkül lehetőleg ne vegyetek. Persze megkaptam már rengetegszer itt, hogy gyökér vagyok, mások már nem tudom mennyit vettek használtan és 30 éve működik minden stb. Pedig ez rohadtul előfordulhat még egy új kártyával is. Nem egy haveromnak szrt be 2-3 éves vga, akár garancia lejárta után nem sokkal. Pláne egy használtnál, amibe ki tudja mennyi üzemórát nyomott bele az előző tulaj.
Még a táp lehet gyanús, az, hogy 600 watt, az nem jelent semmit, attól még lehet gyenge. Próbáld ki a kártyát egy másik gépben ha tudod.
Szerintem a reball az ilyen 10 000 Forint környékétől indulhat felfelé.
Ennyit számít hardveraprón az 500+ pozitív értékelés. Szerintem tudta hogy szart árul mert leszedte a hirdetést mikor értékeltem volna. Pedig akkor még pozitívat kapott volna mert akkor még nem tudtam hogy rossz.
A tápnak bőven elégnek kelllennie 80+ bronz 600 watt. Neten ki lett számolva és 350 wattrajött ki. Meg a hiba nem csak akkor jön elő mikor fullon pörög. De mindegy is mert már eladtam a kártyát és rendeltem újat ami pénteken jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!