Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5 éves routert újra kellene...

5 éves routert újra kellene pasztázni?

Figyelt kérdés

Ez egy asus rt-ac87u, mostanában elkezdte ledobálni a wifi-t, újraindulgatni. Firmware frissítve legújabbra. Szerviz szerint vagy az adapter nem tudja megfelelő árammal ellátni amikor nagyobb teljesítményre van szükség, vagy újra kellene pasztázni.

Találkoztatok már hasonlóval? Ez reális 5 év használat után?

2023. jan. 31. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ennyit bírnak ezek sajnos. A táp be van zsúforva egy apró műanyag dobozba ami légmentesen zár, ott felforrósodik és az kicsinálja a kondikat idővel.
2023. jan. 31. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább a tápot gondolod? Arra még megoldás lehet egy laptop táp, mivel 19 V -os.
2023. jan. 31. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem láttam még olyan SOGO routert, amin lett volna mit pasztázni.

Az 5 év meg reális idő. Viszont ahogy írják, gyakran a kondenzátorok pusztulnak meg. Ha értesz hozzá, azokat bemérheted, hogy melyek a rosszak, és azokat kicserélheted.

2023. jan. 31. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a problémám. Új táp megoldotta.
2023. jan. 31. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából a gyári adatok szerint egy négymagos processzora van, ha szétszedem a felületszerelt alkatrészeken kívül két kisebb 4x4 és egy nagyobb kb. 10x4 es hűtőborda van ami mindegyik négy sarkán kis csavarokkal van rögzítve. Gondolom a processzor lehet alatta. Azt nem tudom mi a hőátadó közeg és hogy milyen állapotban van.

Így eddig akkor a vélemények a táp irányába mutatnak.

2023. jan. 31. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!