Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC-hez melyik hangfalat vegyem?

PC-hez melyik hangfalat vegyem?

Figyelt kérdés

Főként youtube videózásra, zenehallgatásra, néha játék/filmre használnám:

-Logitech Z623 2.1

-Logitech Z625 2.1

-JBL Quantum Duo 2.0

A 2 Logitech között hangzásban van különbség?

A JBL-nél hogy nincs mélynyomó, így rosszabb a hangja, nem olyan mély?

2023. jan. 25. 01:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
És a Edifier MR4 2.0-nak nem rossz, hogy nincsen mélynyomója? Úgy is bőven kiadja a mélyeket?
2023. febr. 9. 11:47
 22/29 anonim ***** válasza:
ez attól függ nem megy annyira mélyre mint a klipsch de pl a kezdő jblhez képest sokkal jobb ez attól is függ mit hallgatsz pl metál rock vagy valami full mély elektronikus oda a klipsch jobb de átlag én az edifiert venném plusz később lehet tenni mellé egy mélynyomót igaz nem ajánlott de még azzal is a klipsch árában jönnél ki és úgy mindenbe jobb a klipschnek meg még az is a baja hogy folyamat van rajta Bluetooth nem tudod kinyomni is a szomszéd is rácsatlakozhat
2023. febr. 9. 12:01
 23/29 A kérdező kommentje:

Aaa értem, az tényleg nagyon nagy baj, ha folyamat megy rajta a Bluetooth.

Zenében deep house, melodic techno, goa trance, amiket inkább hallgatok.

És azt miért mondod, hogy nem ajánlott mellé mélynyomót tenni?

Megnéztem még ezt is: Edifier S351DB 2.1 viszont ennél igazából a hangerőszabályzó helye nem tetszik, mert ugye gépnél ülve nem látom a tekerőket, kissé kényelmetlen helyzetben vannak, ennél a Edifier MR4 2.0-nél a tekerő helyzete sokkal praktikusabb nekem PC-hez.

2023. febr. 9. 12:37
 24/29 anonim ***** válasza:
Mélynyomóval az a baj azon csak külön tudnál hangot állítani mr4en nincs mélynyomó kimenet viszont ezekbe a zenékbe belehallgattam ezeknek nem kell külön mélynyomó egyik se megy nagyon ilyen 50hz az alja de átlag 60nál megáll az edifier olyan 55-60ig megy le eqval talán 50 így kb az egész zene meglesz de pl a dark horse alatt van egy mély freki azt pl alig fogod hallani de az nem is fontos és ha nem baj hogy fehér akkor itt van használtan [link]
2023. febr. 9. 12:59
 25/29 A kérdező kommentje:
Na megjött az Edifier MR4. Hát nem vagyok elájulva megmondom őszintén. Ugye azelőtt a Logitech Z625 volt nálam, na annak olyan basszusa volt, hogy azt éreztem, hogy na ez igen, kegyetlen :D. Összehasonlítani nem lehet a kettőt. És hiába mondja nekem azt mindenki, hogy az Edifier a jobb, de azért azok a dübörgős számaok, mikben kell a basszus, hát oda mindenképp kell a Logitech mélynyomója, röhejesnek érzem ezt a hangfalat ahhoz képest :D. Ennek az Edifiernek ilyen nyehhh, kis kaki mélye van, már elnézést :D. Egyértelmű nekem ezek után, hogy a Logitech a jobb választás zenehallgatáshoz, filmhez, játékhoz. Hiába a Logitech nem hangfalgyártó, de mélnyomók nélkül borzalmas az Edifier.
2023. febr. 16. 14:12
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a logitech röhejes a többihez képest amúgy az edifieren húzd fel maxra a mélyet kb egy szinten lesz a logival utánna meg szépen vedd lejjebb érezni nem fogod a beledbe de nem is arra van a zenehallgatáshoz meg annyit hogy ha kicsit is figyelsz arra amit hallgatsz rájössz hogy a logitechbe semmi részlet nincs
2023. febr. 16. 16:30
 27/29 A kérdező kommentje:
Itt van előttem az Edifier, erről hallgatom most a zenét. Hiába tekerem fel maxra a basszust, a Logitechhez képest semmi. Nem érzem a belemben. Nem is rengeti meg a szobát, mint egy Logitech. Nagyon érezhető a mélynyomó hiánya. Hiába mondják, hogy a magasok meg a közepek részletesebbek, mélynyomó nélkül semmi basszus nincs szinte. Ha feljebb tekerem a hangerőt, akkor érezhető egy kicsi, de általában én nem halkabban hallgatok zenét, kisebb hangerőn az Edifier MR4-nek nagyon béna a mélye, tényleg élvezhetetlenek azok a zenék vele, amiket én szeretek. Míg egy Logitech kisebb hangerőn is nagyon durva mélyeket tud produkálni. A Logitech z625 2-3 hétig volt nálam, de a jobb hangszórója sajnos elkezdett recsegni, ezért visszaküldtem, most meg nem található normális áron sehol.
2023. febr. 16. 17:12
 28/29 anonim ***** válasza:
a logitechbe se nagyon nevezheto basszusnak sajnos hallottam lehet lemegy vagy 40 hz kornyekere de puffog es minden baja van ertelmes mely nem jon belole en a helyedbe varnek vele egy hetet ugy is 2 hetig lehet vissza vinni addigra alapbol jobban bejaratodik es egy kicsit szokod is a hangjat plusz milyen hangkartyat hasznalsz?
2023. febr. 16. 17:23
 29/29 A kérdező kommentje:

Elismerem, lehet hogy a közép és magas tartományok az Edifier esetében jobbak, viszont nekem az nem annyira szembetűnő, mint a mély. A Logitech esetében félelmetes a mély, tényleg olyan, mintha bomba robbant volna, összehasonlítani nem lehet a kettőt. És azért egy játék, film, de még egy progressive zene hallgatására is jobb ezáltal a Logitech. Az Edifiert music productionre ajánlják sokan, de én nem gyártok zenét.

Illetve ami még nem jön be az Edifiernél, hogy kis léptetős a volume button, és 2 hangerő között azért nagy a különbség, míg Logitechnél tudod állítani picivel halkabbra vagy hangosabbra, itt nincs az az átmenet.

Ez az Edifier akkor lenne tökéletes, ha lenne hozzá mélynyomó, de nekem a mélynyomós Edifierek meg nem tetszenek, mert azok meg már bitang nagyok, még a két kis hangfal is. A Logitech sem kicsi a régi Logitech X-230-asomhoz képest. Logitechnek még +pont a mélyládás Edifierekkel szemben, hogy elöl van a hangerőszabályzó, nem oldalt, ahol nem is látom gépezésnél.

Megnéztem minden hangfalat, és sajnos arra jutottam, hogy a Logitechnél nincs jobb gaming/film/zenehallgatás kombóra PC-hez. Én is csak ámulok, hogy tényleg ez a választék, most komolyan? De igen, ez. A Klipsch Promedia van még konkurencia, de ott meg a bluetooth állandóan be van kapcsolva, az sem hiányzik. Azon kívül nem nagyon van más.

Realtek HD Audio van a gépben

2023. febr. 16. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!