Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC-hez melyik hangfalat vegyem?

PC-hez melyik hangfalat vegyem?

Figyelt kérdés

Főként youtube videózásra, zenehallgatásra, néha játék/filmre használnám:

-Logitech Z623 2.1

-Logitech Z625 2.1

-JBL Quantum Duo 2.0

A 2 Logitech között hangzásban van különbség?

A JBL-nél hogy nincs mélynyomó, így rosszabb a hangja, nem olyan mély?

2023. jan. 25. 01:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Edifierből az S350 még okés lehet, de ahogy nézem, az RMS teljesítménye 24W, míg a Logitechnek 200W."

És mit akarsz te egy szobában 200W-tal, amikor 25-30 odatekerve olyan hangos, hogy nem lehet mellette megmaradni? Valószínű még a 24W-ost se fogod a harmadánál/felénél följebb tekerni.

2023. jan. 26. 06:19
 12/29 anonim ***** válasza:
igen az a 200w max ha rovidre zarod akkor jon ki belole nincs meg 50w az egesz es a hatekonysagrol ne is beszeljunk... kamu az osszes viszont az edifierbe a kisebben meg kulon van magas is
2023. jan. 26. 08:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én gépnél ülve nagyon megszoktam, hogy itt van előttem a hangerőnek a tekerője, nem igazán jön be, és mondhatni kényelmetlen is az, hogy nyomkodjam a hangerőszabályzót akár az Edifiernél, akár most néztem újabb Logitech hangszórót, annál is.
2023. jan. 27. 10:11
 14/29 A kérdező kommentje:
Ezt néztem még: Klipsch Promedia 2.1
2023. jan. 27. 10:16
 15/29 anonim ***** válasza:
az a klipsch is nagyon jo nem tudom mennyiert nezted olyan 70k ig eleg jo hasonlit a hangja a logitechez viszont sokkal minosegibb
2023. jan. 27. 11:30
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, vissza tudod kuldeni
2023. jan. 27. 11:55
 17/29 anonim ***** válasza:
Helyedben meghallgatnek valamelyik uzletben ahol van
2023. jan. 27. 11:55
 18/29 A kérdező kommentje:

Neten olvastam csak erről a Klipschről, de életemben nem hallottam még róla. Viszont Magyarországon nem lehet kapni sehol, és az utolsó ismert ár is elég borsos, 100 ezer fölötti.

Hát így maradni fog a Logitech, az jobb áron van és van elöl hangtekerő, azon kívül túl nagy választékot nem látok

2023. jan. 27. 15:29
 19/29 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a ChatGPT-t és a Klipsch Promediat javasolja a Logitechhel szemben :D. Viszont redditen meg valaki inkább a Edifier MR4 2.0-t javasolta. A ChatGPT erre ezt írta:

Azt javasolnám, hogy a Klipsch Promedia 2.1 hangfalat válassza, mert a Klipsch Promedia 2.1 egy nagyon népszerű és magas minőségű PC hangfalrendszer, amely széles körű hangzás- és basszuslehetőségekkel rendelkezik. A hangfalak a Klipsch legjobb technológiáját használják a hangzás optimalizálásához, és a 2.1-es rendszer lehetővé teszi a középponti hangzás és a basszus szétválasztását, ami javítja a hangzás élvezeti értékét.

Az Edifier MR4 2.0 hangfalak is magas minőségűek, de a 2.1-es rendszerrel szemben kevésbé teszi lehetővé a hangzás finomhangolását, és kevésbé nyújt erős basszuslehetőséget.

Összefoglalva, a Klipsch Promedia 2.1 a PC-hez való hangfalválasztás esetén a magas hangminőség és a széles körű hangzás- és basszuslehetőségek miatt ajánlottabb választás.

Na akkor most Klipsch vagy Edifier?

2023. febr. 9. 00:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Én az edifiert venném használtan van fent 35be garis ahogy láttam a klipsch nem ér annyit plusz nagyon v a hangja az edifier meg ahogy olvastam szép kiegyenlített
2023. febr. 9. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!