Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Dell Dell Vostro...

Vettem egy Dell Dell Vostro 3510 i5 laptopot használtan, és nem terheli a procit csak max 22%-ig ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Így nagyon lassú a gép. SSD van benne. Először a tápra gyanakodtam mert ccsak 45W-os volt de most szereztem egy 65W-ost és ugyan az a hiba. Mi lehet a baj?
2023. jan. 24. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Energiatakarékos módra van kapcsolva, le van tiltva pár mag, vagy alul van feszelve, bár nem tudom laptopoknál ez utóbbi mennyire lehetséges.
2023. jan. 24. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

"nem terheli a procit csak max 22%-ig"

Mikor? Milyen munkafolyamatnál?

2023. jan. 24. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem melegszik túl a proci és azért "lassít"

Mikor takarítva, átpasztázva?

2023. jan. 24. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen max 22%-ig terheli a procit bármit csinálok vele egy youtube videó megnyitása is perceket vesz igénybe és akad. Aida64-el is néztem az se terheli. Újra kell pasztázba nem melegedik még a venti is csak nagyon ritkán kapcsolbe.
2023. jan. 24. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nézegettem a BIOS-t a multi core cpu be van kapcsolva.
2023. jan. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!