Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dell Laptopok tényleg annyira...

Dell Laptopok tényleg annyira jók használtan is?

Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 11:30
 1/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Én nemrég vettem egy dell inspiron n5110-et használtan.

i7 2630QM

8GB ram

120SSD Samsung Evo + 320GB HDD

GT525M

Én mondjuk Linuxos környezetben használom. De simán tudtam rajta akár 2 virtuális gépet is futtatni egyszerre. Játékokban kb a GTA4-ig viszi a dolgokat. De nekem nem kell több az OpenTTD-nél.

Szerintem igen, elég jók. Van egy két Thinkpad széria ami helyett Dell-t éri meg jobban venni.

2021. dec. 1. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen jók. De inkább Vostro, Latitude, XPS, és a Alienware.
2021. dec. 1. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mondjuk ha GTA 4-ig viszi csak, az nem valami sok.
2021. dec. 1. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:

A Latitude-ok szerintem is jók, de Alienwaret sztem ne vegyél. Mondom én ezt úgy, hogy céges gépnek ezt kaptuk több mint nettó 1 millió forintért. De rengeteg gond van vele. Táp csatlakozó törik, videokártya miatt vibrál a képernyő és rohadt nehéz. Na meg egy kiló port beszív és tűzforró lesz így az alja.

Illetve korábban volt egy használtan vett Vostrom is, de azzal is volt probléma.

Latitude-ok starapabíróak.

2021. dec. 1. 12:42
 5/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

#3 Mondjuk valószínűleg visszautasíthatatlanul jó árban vettem. :D

Nyilván van mellé egy bitang asztali és ő csak egy vékonykliens az esetek többségében.

2021. dec. 1. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Mennyiért vetted?
2021. dec. 1. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!