Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi tortenhetett a macbookommal?

Mi tortenhetett a macbookommal?

Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 13:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Bekapcsolom, fekete kepernyo, keri a wifi jelszot, beirom, letolt valamit par perc alatt, ujraindul, ugyanugy fekete kerpernyo, wifi jelszo, letoltes, megint ujraindul es ez megy a vegtelensegig, mar kiprobaltam az osszes billentyukombinaciot rendszer visszaallitasra, de semmi, minden elindulasnal csak ugyanazt csinalja, wifi jelszot ker, letolt valamit ujraindul, ismet wifi jelszo letoltes ujraindul...
2023. jan. 24. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg kábeles nettet rádugni, lehet wifivel nem tudja letölteni és mindig újra próbálja.
2023. jan. 24. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
És ha nem adod meg neki a wifi jelszót?
2023. jan. 25. 08:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Probaltam en mar mindenhogy, nem tudom mi a f***om van vele, a disk ultility valamiert nem jon be, folyton ujraindul es letolt a netrol aztan megint ujraindul

Osszes billentyukombinaciot megcsinaltam, semmit nem segit

2023. jan. 25. 13:17
 5/5 anonim válasza:
Szerviz vagy szerezz egy másik macbookot mert csak azzal lehet megcsinálni
2023. máj. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!