Ki melyik gyártó mesh házát ajánlaná?
Ajánlani nem ajánlok semmit, csak véleményt mondani. Nekem ilyen van: [link]
Az eleje mesh, elég jól megfogja a port, a tetején is van egy mágneses mesh lap, amit igény szerint ellehet távolítani.
Pont a napokban pucoltam le kb. 5 hónap napi 6-8 óra használat után, szinte semmi retek nem volt a belsejében. Az elején a mesh megfogta a por 90%-át.
Összességében nem rossz gépház, súlya az viszont van. Alapból 6kg, nekem berendezve 14kg lett.
Én is csak véleményt tudok mondani. Rengeteg házat építettem már, de még mindig ezt a házat tudom csak mondani másnak, ha ilyen téma jön szóba. Nekem is ilyen van jelenleg:
Persze, kicsit borsos ára van, viszont cserébe elég minőségi a cucc.:
Elől dupla szűrő, felül dupla szűrő, alul szintén ilyen kihúzhatós tálcás formában.
Rengeteg hely, szépen végig gondolt kábel elvezetés megoldás, Szinte bármit is bele pakolhatsz amit szeretnél, mindenre is fel van készítve. Port nem igen fogsz látni belül és a ház szellőzése is kiváló. Összességében én még nem tudtam rosszat mondani róla senkinek, nem könnyű súlyra. Részleteket a fent linkelt oldalon tudsz róla olvasni.
Viszont így ajánlani lehet sok mindent. Ha megadnál 1-2 specifikációt, miket pakolnál bele, mennyi lenne a keret az új házra, akkor lehetne pontosabban is ajánlani házakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!